Jani Pynnönen
Torin käyttäjä marraskuusta 2017
Keski-Suomi
Jyväskylä, Ritoniemi-Lohikoski | Kartta
Mazda 626 16V -98
  • Mazda 626 16V -98
  • Kartta
350 €

Mazda 626 16V -98

Vuosimalli: 1998 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 23 tammikuuta 16:53
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: - Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Siitä kulkine jollekin jolla aikaa ''pajottaa'' kuntoon, virtalukon pohjassa sanomista, ei tahdo startata ensimmäisellä eikä toisellakaan yrityksellä, vetarit pitää hieman ääntä, ovat siis elossa ja paikallaan, aamusavut ottaa siinä missä vanhapoika ladon nurkalla nuin 15sekuntia kylmänä, venttiilivarren kumit paskana, jakopää remontista ei mitään käryä, iskari takana huono ja muuta pientä mikä ei ajoon vaikuta.
Ja sitten plussaa, lämmin kunhan käynnistyy, ei jää jalkoihin, ajoaikaa helmikuun 20 päivä asti eikä veroja perässä..... Vain tosi ostajalle!!!