KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (208)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Nemo Lighting Neo-lattiavalaisin musta (ovh645)
  • Nemo Lighting Neo-lattiavalaisin musta (ovh645)
  • Nemo Lighting Neo-lattiavalaisin musta (ovh645)
  • Nemo Lighting Neo-lattiavalaisin musta (ovh645)
  • Nemo Lighting Neo-lattiavalaisin musta (ovh645)
440€ 449€

Nemo Lighting Neo-lattiavalaisin musta (ovh645)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 maaliskuuta 09:38
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Nemo Lightingin Neo on moderni lattiavalaisin, jonka on suunnitellut italialaiselle valaisimiin erikoistuneelle yritykselle saksalainen muotoilija Bernhard Osann. Hän halusi luoda radikaalin yksinkertaisen valaisimen, ilman näkyviä johtoja.

Seinää vasten nojaava Neo onkin todellinen minimalistin unelma. Graafinen ja ajaton valaisin sujahtaa helposti osaksi niin makuuhuoneen, olohuoneen kuin keittiönkin sisustusta. Valon voi kohdentaa haluamaansa suuntaan, minkä ansiosta epäsuoran tunnelmavalon saaminen tilaan kuin tilaan on helppoa.

Valaisimen runko on mustaksi maalattua alumiinia. Seinäasennusta varten tarvittavat kiinnitysruuvit sisältyvät pakkaukseen. 4,5 m pitkässä johdossa on himmennin.

Valonlähde: 11W himmennettävä LED (sisältyy pakkaukseen). Valaisimelle soveltuvien polttimoiden energialuokat: A++, A+, A.

L 33 cm K 205 cm S 33 cm

Musta metalli, Muovi

Mahdolliset pienet käytönjäljet huomioitu hinnassa.

lattiavalaisin valaisin lattialamppu lamppu jalkalamppu jalkavalaisin
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.