Jaana Ahonen
Torin käyttäjä marraskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Keljonkangas

NuSkin ihonhoito ja meikit, mineraaliöljyttömiä

Myydään. Ilmoittaja: Jaana Ahonen Ilmoitus jätetty 30 marraskuuta 13:30.
NuSkin ihonhoito ja meikit, mineraaliöljyttömiä
  • NuSkin ihonhoito ja meikit, mineraaliöljyttömiä
  • Kartta
Sijainti: Keski-Suomi - Jyväskylä, Keljonkangas
Hinta:
Onko sinulla kuiva iho, aknea, finnejä, epäpuhtautta ja tuntuu, ettei mikään sovi iholle?

NuSkin tuotesarjasta on löytynyt apua monelle, joka kärsii iho ongelmista. Meiltä löytyy meikit, ihonhoitotuotteet, hiustuotteet, vitamiinit ja vartalon hoitotuotteet.

Miksi olen valinnut Nu Skin -tuotesarjan kosmetiikkatuotteiden viidakosta?

Nu Skin on yritys, joka perustuu tieteeseen ja tutkimukseen. Se sijoittaa tutkimukseen ja tuotekehitykseen ja heillä on 16 kansainvälistä patenttia. Yrityksessä työskentelee 75 kokopäiväistä tutkijaa ja yritys ylläpitää korkeaa laatua ja moraalia.

Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, allergiatestattuja, eivät sisällä mineraaliöljyjä (jotka tukkivat ihohuokosia), alkoholia (kuivattaa ihoa), lanoliinia tai väriaineita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tuotteiden pH arvo on sama kuin ihon oma pH.

Koska välitän siitä, mitä aineita iholle laitetaan ja toimivatko ne oikeasti ja ennen kaikkea, ovatko ne turvallisia ja eettisesti tuotettuja.

Tule tutustumaan tuotteisiin tai sovitaan esittely sinun kotiisi! Esittelyssä pääset testaamaan tuotteita ja voit kokeilla maksuttoman puolikasvodemon. Esittely on maksuton.

Asiakkaan luvalla jaan hänen kokemuksensa ja kuvansa Nu Skin -tuotteista. Kuvien välillä on 53 päivää. "Iho vaan paranee. Oon kärsiny aknesta vuodesta 2007 ja on kyllä tullu sinä aikana kokeiltua IHAN KAIKKI maholliset pesuaineet, rasvat ja lääkekuurit mut nyt vasta on löytyny sarja joka oikiasti toimii!! Mulla ollu säännöllisessä käytössä Clear Action - sarja, Marine Mud -mutanaamio, Exfoliant Scrub -kasvokuorinta sekä tietty Nu Skinin mineraaliöljyttömät meikit."

Ota yhteyttä!
Tervetuloa!