KAUPPA
Säilöksen Lomahuvilat

Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Säilöksentie 68
19910 Tammijärvi
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
http://www.sailos.com

-

Päijänne syyslomat

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 25 lokakuuta 11:08
Kunto: -
Osoite: - Nukkumapaikkoja: -
Pinta-ala: 64 m²
Lisätiedot
Helsingistä 229 km
Tampereelta 158 km
Jyväskylästä 56 km

Luhangan Tammijärvellä 64 m2 järvenrantamökki (tupa, kaksi makuuhuonetta, wc, sauna ja pesuhuone). Mökin yhteydessä on n. 80 m2 terassia ja rantaan on n. 25 m

Keittiössä on mm. astianpesukone, jääkaappipakastin, mikro, hella uunilla ja liesituuletin. Ilmalämpöpumppu, joka toimii lämmityksenä ja kesällä tehokkaana jäähdyttäjänä. Nukkumapaikat neljälle. Smart-TV ja 4G netti, jolla etätyöskentely onnistuu. Saunassa on puulämmitteinen kiuas. Mökillä porakaivovesi.

Rannassa on katettu grillikatos, jossa voi istuskella iltaa. Terassilla sohva ja rimatuoleja. Sanoinkuvaamattoman ihana paikka myös rauhoittumiseen, päiväunille tai lukemiseen.

Hehtaarin kokoinen tontti ja välitöntä omaa rantaviivaa on 100 m. Mahdollisuus ihailla auringonlaskua ja tontille paistaa koko päivän aurinko. Rannassa on 20 m2 laituri, josta pääsee hyppäämällä uimaan.
Hyvät kalavedet. Autolla pääsee aina mökin viereen.

HUOM!

Lemmit ei sallittu

Mahdollista vuokrata vähintään kaksi yötä. Mökille pääsee alk. klo 16 ja luovutus klo 14. Liinavaatteet sisätyvät hintaan. Mahdollisuus myös tilata loppusiivous hintaan 100 euroa.

Hinnat sisältävät myös polttopuut
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla