KAUPPA
Konehuolto Hannu Hoppula Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (103)

Kupulantie 2
43100 Saarijärvi
Ajoneuvot ja koneet, Työkoneet ja kalusto
http://www.konehoppula.fi/

Pilkemaster EVO 36 KLAPIKONE
  • Pilkemaster EVO 36 KLAPIKONE

Pilkemaster EVO 36 KLAPIKONE

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 heinäkuuta 09:41
Kunto: -
Lisätiedot
Pilkemaster EVO -sarjan voimakkaampi klapikone
Pilkemaster EVO -sarjan klapikoneen voit varustella juuri sellaiseksi kuin tarvitset. Koneen runko on suunniteltu mukautumaan käyttäjänsä mittoihin, joten voit säätää työasentosi ergonomiseksi. Hiljainen, automaattisesti voideltava ketjusaha katkaisee puut tehokkaasti. Halkaisukourun avoimen rakenteen ansiosta roskat ja puunsäleet valuvat pois koneesta. Pilkemaster EVO -koneilla työskentely on nopeaa, vaivatonta ja mukavaa.

Automaattinen halkaisuvoiman säätö varmistaa tehokkaan työskentelyn
Pilkemaster EVO 36 -klapikoneiden halkaisuvoima ja -nopeus säätyvät automaattisesti puun koon ja kovuuden mukaan. Halkaisu tapahtuu 28 osaan eri teriä käyttäen. Ainutlaatuisen halkaisumekaniikan ansiosta voit sahata useita pieniä puita kerralla ja halkaista ne yhdellä liikkeellä! EVO-sarjan koneet tarjoavat myös erillishalkaisutoiminnon, jonka ansiosta voit halkaista kerran halotut lohkot pienemmiksi.

Kääntyvä poistokuljetin
Pilkemaster EVOn poistokuljettimen rakenne on suunniteltu pitämään työ sujuvana. Kuljetin on hiljainen käytössä, mikä tekee työskentelystäsi miellyttävämpää. Koneen kääntyvä rakenne mahdollistaa klapien teon useampaan kohteeseen konetta siirtämättä. Säästät aikaa ja teet työt tehokkaammin. Työskentelyn mukavuus lisääntyy lisävarusteena saatavalla hydraulisella puunnostimella sekä tukkipöydällä.

Traktorin perään tai tieliikennekäyttöön mobiili alustalla.
Pilkemaster EVO muuntautuu moneksi. Sen voimanlähteenä voidaan käyttää traktoria taikka poltto- tai sähkömoottoria luonnollisesti myös traktoripoltto/sähkömoottori-yhdistelmä on mahdollinen. Taittuva kuljetin ja aisa tekevät kuljetuksesta helppoa.

VAIHTO! VAIHDOSSA MÖNKIJÄT, TRAKTORIT, VENEET YM. YM. TARJOA!

KYSY MYÖS EDULLISTA RAHOITUSTAMME! KYSY PÄIVÄN HINTA!

MAHDOLLISTA TUODA MYÖS PERILLE SAAKKA!