Elena Suomela
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Keski-Suomi
Äänekoski, Räihä | Kartta
Puhdasrotuisia kääpiöluppia ja hermeliinejä
  • Puhdasrotuisia kääpiöluppia ja hermeliinejä
  • Puhdasrotuisia kääpiöluppia ja hermeliinejä
  • Puhdasrotuisia kääpiöluppia ja hermeliinejä
  • Kartta
40 €

Puhdasrotuisia kääpiöluppia ja hermeliinejä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 tammikuuta 10:49
Kasvattaja myy puhdasrotuisia nuoria sekä aikuisia kaneja.

Kääpiölupissa myytävänä 3kk ikäinen (Madagaskar viittakuvio) urospentu (80 euroa) sekä parin vuoden ikäinen naaraskani (madagaskarin värinen) lemmikiksi (40 euroa). Aikuinen naaras on reipas ja ruokahalu on kova. Pentu taasen on melko itsepäinen mutta helppo käsitellä. Molemmat käyttävät vessalaatikkoa erittäin hyvin. Myydään eri koteihin.

Hermeliineistä löytyy puolen vuoden ikäinen reipas nuorimies (luonnonharmaa) (40 euroa), joka etsii itselleen lemmikkikotia, jossa saisi olla mahdollisimman paljon vapaana. Käyttää erittäin hyvin vessalaatikkoa, tykkää rapsutteluista mutta ei ole niinkään sylikani.

Kaikki kanit ovat tunnistemerkittyjä (vasen+oikea korva), mukaan tulee viralliset sukutaulut, kirjalliset hoito-ohjeet sekä pussi tuttua täysrehupellettiä. Kanit sijaitsevat Äänekoskella, mutta omien menojen mukaan kulkeutuu Jyväskylään ja mahdollisesti muuallekin. Kysy lisää kuljetusmahdollisuuksista. Mikäli sähköpostiin ei ole vastattu vuorokauden sisällä, laita vaikka txt tai soita. Sähköpostiyhteydessä on ollut välillä vikaa, kiitos!