Janne Kekäläinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Jyväskylä Keskus
Pukinkonttiin kirjoja
  • Pukinkonttiin kirjoja
  • Pukinkonttiin kirjoja
  • Pukinkonttiin kirjoja
  • Pukinkonttiin kirjoja
  • Pukinkonttiin kirjoja
  • Kartta
5 €

Pukinkonttiin kirjoja

Myydään. Ilmoittaja: Janne Kekäläinen Ilmoitus jätetty 2 joulukuuta 00:55.
Osasto: Kaunokirjallisuus
Sijainti: Keski-Suomi - Jyväskylä, Jyväskylä Keskus
Hinta: 5 €
Roope Lipasti: Perunkirjoitus

Kaksi keski-ikäistä veljestä lähtee kohti nousevaa aurinkoa mukanaan mummon puolison tuhkat - kukkatelineeseen kiinnitetylle uurnalle on tarkoitus näyttää vainajan mennyt elämä. Automatkan luonne kuitenkin muuttuu kilometripylväiden vilistessä, ja reissusta tulee poikkileikkaus niin Suomesta kuin parista ihmiselämästäkin.

Puhujan avuksi

Jokainen voi oppia pitämään hyvän puheen, se on yksinkertaisempaa kuin kuvittelisikaan! Useimmat ovat joutuneet työssä tai seuraelämässä tilanteisiin, missä heiltä odotetaan julkista puhetta. Kukaan ei liene syntyjään hyvä puhuja, vaan kuulijoiden huomion herättäminen ja ylläpitäminen vaatii harjoittelua.

Tässä kirjassa on kaikki mitä tarvitset pitääksesi onnistuneen puheen juhlissa, päivällisillä, häissä, syntymäpäivillä tai hautajaisissa, toivottaaksesi vieraat tervetulleeksi ja kiittääksesi onnittelijoita tai isäntäväkeä.

Suuret kysymykset

Miten maailmankaikkeus sai alkunsa? Mitä on aika? Miten miehet ja naiset eroavat toisistaan? Mikä on uni? Kehittyykö ihminen edelleen? Pääsemmekö koskaan eroon kivusta? Onko Jumala olemassa? Voiko nälänhädät estää? Miten kielet kehittyivät? Mitä on äly? Onko oikein puuttua luonnon kehitykseen? Miten maailma loppuu?

Suuret kysymykset on eri alojen huippuasiantuntijoiden lennokkaasti kirjoittama, erillisistä artikkeleista koostuva teos, joka pohtii tieteen suuria kysymyksiä.

Vesterholm, Kyppö: Java-ohjelmointi

Tietokoneohjelmoinnin perusteos. Lisätietoja: http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/java-ohjelmointi-%28cd-rom%29-p9521410256--77

Yule: The Study of Language

Perusteos kielten yliopisto-opintoihin. 2. painos. Lisätietoja: http://www.adlibris.com/fi/kirja/the-study-of-language-9781107658172

5 euroa kappale tai 15 eurolla kaikki.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen