Mauno Rissanen
Torin käyttäjä joulukuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Jyväskylä Keskus | Kartta
Seat Toledo
  • Seat Toledo
  • Seat Toledo
  • Seat Toledo
  • Seat Toledo
  • Seat Toledo
  • Kartta
900€ 1 300€

Seat Toledo

4D TOLEDO SEDAN 1.6-1M/251

Ajoneuvotyyppi: - Vuosimalli: 2000
Ajoneuvovero: - Mittarilukema: 267 102 km
Polttoainekulut: - Vaihteisto:
Ilmoitus jätetty: 11 joulukuuta 20:23 Polttoaine: Bensiini
Ilmoitustyyppi: Myydään Rekisterinumero: YVO-880
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään. Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Lisätiedot
Tästä erittäin luotettavasti palvellut käyttöauto. Autossa ei ole käytännössä mitään vikoja, jotka vaikuttaisi ajettavuuteen. Auto kulkee erittäin tasaisesti.

Tässä yksilössä on vain muutamia kauneusvirheitä, jotka ovat lähinnä kosmeettisia. Perävalon lasi on hieman haljennut, vasemman eturenkaan päällä muutamia naarmuja ja keskuslukitus reistailee toisinaan. Lisäksi hansikaslokeron kahva on hajonnut, mutta avausmekanismi toimii kuitenkin täysin.

Nämä ovat kuitenkin pieniä miinuksia kaikkiin plussiin verrattuna. Tämä yksilö on juuri katsastettu puhtain paperein, ja leimaa onkin aina 5.11.2019 saakka. Matkaan lähtee myös kahdet hyväkuntoiset renkaat alumiinivanteilla. Etenkin kesärenkaat (225/40 R 18 Continental) näyttävät erittäin hyviltä, ja ajettavuus on leveille renkaille ominaisesti tasaista. Jakohihna vaihdettu noin 100000km sitten
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista