Kirsi
Torin käyttäjä marraskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (27)
Thaimaa
Baan dusit
123 000 €

Silver Lake Wat Yan viheralueella 2 mh, allas

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 88 m² Huoneita: 3
Maa: Thaimaa Kaupunki: Ban Amphe, Pattaya
Lisätiedot
Beautiful Wat Yan-Silverlake furnished Home with pool for Sale +358407601428 or +66889309641. No text messages, please call.
Hallituksen erityisalueeksi luokittelemalla Wat Yanin alueella nautit pientaloalueen palveluista kuntoiluhuoneineen, pyöräilyreitistö ympärillä on kattava ja Silver Laken ulkoilmakonserttialue sekä viehättävä rypälelaakso ravintoloineen pyöräilymatkan päässä. Alueella myös Ramayana vesipuisto, toinen vesipuisto, Aquaverse osuu vastakkaissuuntaan noin 3 km päähän. Ban Amphe: n hoidetulle ranta-alueelle on noin 4 kilometriä. Alueen sydämessä paikallismarketit, ravintoloita, kampaamoita ja kauneushoitoliikkeitä, kahviloita sekä ennenkaikkea merkittävä Wat Yan -tekojärvi ja temppelialue.
Liikkumiseen tarvittavat autot, mopot tai pyörät vuokraat naapurustosta.
Pattayan ostareihin ajat 20-30 minuutissa ja Sattaheepin laivastotukikohdan palveluiden äärelle 15 minuutin verran. Myös Rayongin puolen rajalle ja U-Tapaon lentokentälle on puolen tunnin matka. Bangkokin Suvarnabhumin kentälle ajelee noin puolitoista tuntia.
Hoidamme kaupat ja asiakirjat suomenkielisesti ja asiantuntemuksella! Hinta lasketaan lähtökohtaisesti THB 4,500000 hinnasta. Kalustettu. Ostaja maksaa omat rekisteröintikulut.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla