KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (198)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

String System metallihylly 78x30 musta (ovh95)
  • String System metallihylly 78x30 musta (ovh95)
  • String System metallihylly 78x30 musta (ovh95)
  • String System metallihylly 78x30 musta (ovh95)
  • String System metallihylly 78x30 musta (ovh95)
75 €

String System metallihylly 78x30 musta (ovh95)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 toukokuuta 08:47
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
String-metallihylly on String System -hyllyjärjestelmään kuuluva lisäosa, jossa voi säilyttää pikkutavaroita.

String-hyllyn voi koota omien tarpeidensa mukaisesti tikasmaisista sivupaneeleista, erikokoisista hyllylevyistä, laatikoista, kaapeista ja erilaisista pientarvikkeista, kuten esimerkiksi lehtitelineestä, koukuista ja henkareista. Hyllyjärjestelmää voi jatkaa loputtomasti sekä pysty- että sivusuunnassa. Osista kokoat helposti haluamasi kokonaisuuden vaikka olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai keittiöön.

String Furnituren perustaja Nils Strinning suunnitteli hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Stringin funktionaalinen suunnittelu ja yksinkertainen estetiikka ihastuttavat vielä vuosikymmentenkin jälkeen. String-hyllyt ovat ajattomia huonekaluja, jotka sopivat sekä klassiseen että moderniin sisustukseen.

String System -metallihylly voidaan kiinnittää 30 cm syviin String-sivupaneeleihin. Metallihyllyyn on mahdollista kiinnittää erikseen tilattava metallitanko tai metallisia ripustuskoukkuja.

L 78 cm K 2 cm S 30 cm

Myynnissä uusi, alkuperäispakkauksessa oleva hylly
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.