String+ -tanko metallihyllyyn (ovh 51e)
  • String+ -tanko metallihyllyyn (ovh 51e)
43 €

String+ -tanko metallihyllyyn (ovh 51e)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 heinäkuuta 17:38
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin
Lisätiedot
String+ -tanko täydentää String System -säilytysjärjestelmää. Ripusta tangolle esimerkiksi keittiöpyyhe tai String+ -koukkuja. Eri levyisiä tankoja voi hyödyntää keittiön, kylpyhuoneen, makuuhuoneen, eteisen ja olohuoneen säilytysjärjestelmissä.

String-hyllyn voi koota omien tarpeidensa mukaisesti tikasmaisista sivupaneeleista, erikokoisista hyllylevyistä, laatikoista, kaapeista ja erilaisista pientarvikkeista, kuten esimerkiksi lehtitelineestä, koukuista ja henkareista. Hyllyjärjestelmää voi jatkaa loputtomasti sekä pysty- että sivusuunnassa. Osista kokoat helposti haluamasi kokonaisuuden vaikka olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai keittiöön.

String Furnituren perustaja Nils Strinning suunnitteli hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Stringin funktionaalinen suunnittelu ja yksinkertainen estetiikka ihastuttavat vielä vuosikymmentenkin jälkeen. String-hyllyt ovat ajattomia huonekaluja, jotka sopivat sekä klassiseen että moderniin sisustukseen.

L 30 cm K 8 cm
Musta teräs materiaali. Uusi tuote, alkuperäisessä pakkauksessa. Myynnissä 2kpl, Hinta/1kpl

nro 0017001298
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajan asunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

NOUSUKAUSIRAHOITUS
Vepsäläisen Nousukausirahoitus on saatavilla myös Torissa myytäviin tuotteisiin. Tarjoamme nyt 60 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa unelmiesi sisustukselle. Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi.