KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (198)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

String hyllystö, galvanoitu (ovh880)
  • String hyllystö, galvanoitu (ovh880)
  • String hyllystö, galvanoitu (ovh880)
  • String hyllystö, galvanoitu (ovh880)
675€ 688€

String hyllystö, galvanoitu (ovh880)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 toukokuuta 08:47
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
String Furnituren perustaja Nils Strinning suunnitteli hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Stringin funktionaalinen suunnittelu ja yksinkertainen estetiikka ihastuttavat vielä vuosikymmentenkin jälkeen. String-hyllyt ovat ajattomia huonekaluja, jotka sopivat sekä klassiseen että moderniin sisustukseen. Hyllyjärjestelmää voi jatkaa loputtomasti pysty- tai sivusuunnassa. Osista kokoat helposti haluamasi kokonaisuuden vaikka olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai keittiöön.

Myydään settinä, sisältää:
- 3kpl lattiasivupaneeli 85x30
- 4kpl matala metallihylly 58x30
- 2kpl korkea metallihylly 58x30

Galvanoitu teräs, sopii myös ulkokäyttöön

Kalusteen galvanoitu materiaali patinoituu kauniisti ajan saatossa. Toimitetaan osina litteissä pakkauksissa. Sisältää ruuvit seinäkiinnitystä varten. Varmistathan seinämateriaalin soveltuvuuden hyllyn kiinnitykseen.

Hyväkuntoiset myymälämallit

string hyllykkö hylly hyllysetti hyllyt hyllystö vepsäläinen design
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.