Kimmo
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (1022)
Keski-Suomi
Jyväskylä, Pappilanrinne-Pappilanvuori
Ville Blåfield: Ken leikkiin ryhtyy - julkisuuden
  • Ville Blåfield: Ken leikkiin ryhtyy - julkisuuden
6 €

Ville Blåfield: Ken leikkiin ryhtyy - julkisuuden

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 helmikuuta 13:19
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
himo ja hinta. Onko elämä julkkiksena onnellisempaa? Käykö julkkiksella flaksi? Näin voisi ainakin päätellä viihdelehtien ja tosi-tv-ohjelmien perusteella. Niinpä etenkin nuoret kuvittelevat, että enää ei tarvitse opetella soittamaan tai näyttelemään. Riittää, että harrastaa televisiossa sek siä tai paljastuu jonkun salarakkaaksi. Harva nuori tajuaa, mitä pikkusormen antaminen julkisuudelle tarkoittaa tai miten raa`asti julkkiksia kohdellaan.

Julkisuuden himo ja hinta käsittelee sitä, miksi julkkikseksi halutaan yhä kiihkeämmin, vaikka julkkiksen osa entistä epäkiitollisempi. Lähteenä kirjoittajat käyttävät mm. nuorten antamia haastatteluja ja Big Brother -kilpailua käsittelevää tutkimushanketta, jota on tehnyt Helsingin yliopiston viestinnän laitos. Lisäksi kymmenet julkisuuden henkilöt kertovat, millaista elämä julkisuuden valokeilassa todellisuudessa on.

1. p. 2007, Ajatus, 233 sd. Kovakantinen kirja kansipapereineen todella hyväkuntoinen.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja