Mahdollisuuksien joulu Mahdollisuuksien joulu - pistetään yhdessä hyvä kiertoon!

Joulu on ihmeiden aikaa! Toiveet toteutuvat ja mahdotonkin on mahdollista, kun hyvä tahto ja antamisen ilo valtaavat sydämet. Jari Litmanen, Teemu Selänne, Eeli Tolvanen, Marko Anttila, Nooralotta Neziri, Paola ja Pirjo Suhonen, Happoradio sekä Apulanta levittävät hyvää mieltä omastaan Veikkauksen hyvän mielen jouluarvonnassa.

Nyt sinulla on mahdollisuus levittää iloista joulumieltä ympärillesi. Ehdota meille ystävää, naapuria tai ketä vain tuntemaasi henkilöä, joka ilahtuisi hyvän joulumielen lähettiläiden tuotteista. Kunkin tuotteen ilmoitussivulta pääset Veikkauksen sivuille osallistumaan kyseisen tuotteen tai tuotepaketin arvontaan. Kerro kenelle haluaisit kyseisen lahjan antaa ja miksi.

Huomioithan, että arvontaan osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä ja kirjautumista Veikkauksen Etuasiakas -tilille. Osallistumisaika 27.11. — 16.12.2018. Kaikki viestit luetaan ja parhaat voidaan julkaista Veikkauksen toimesta. Veikkaus arpoo voittajat 17. — 22.12.2018 välisenä aikana ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pistetään yhdessä hyvä kiertoon ja tehdään mahdollisuuksien joulusta totta!

Tuotteita ei löytynyt!

Jos etsit hakusanoilla, tarkista oikeinkirjoitus.