KAUPPA
Isku Shop Kouvola

Kaupan kaikki ilmoitukset (75)

Tommolankatu 7
45130 KOUVOLA
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
http://www.isku.com

HT Collection AIR-SOHVA 204cm
  • HT Collection AIR-SOHVA 204cm
  • HT Collection AIR-SOHVA 204cm
  • HT Collection AIR-SOHVA 204cm
  • HT Collection AIR-SOHVA 204cm
2 200€ 2 435€

HT Collection AIR-SOHVA 204cm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 12:44
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Air-sohva on HT Collectionin ilmava ja kevytlinjainen sohva, joka on juuri omiaan lokoiluun ja rentoon oleiluun. Ajattoman muotoilun ansiosta se toimii eri tyylisissä sisustuksissa ja laadukkaat rakenteet ja materiaalit takaavat sohvalle pitkäikäisen käytön. Air-sohvien viehätys perustuu kapeisiin ja siroihin käsinojiin ja runkoon sekä siroihin jalkoihin, jotka luovat ilmavan ja painottoman vaikutelman. Höyhensekotteiset istuintyynyt tuovat sohvaan muhkeutta ja rentoa ilmettä.

Air-sohvassa on kokonaan irrotettavat päälliset, jotka tekevät puhtaanapidosta helppoa ja tuovat mukanaan huolettomuutta käyttöön. Sohvaan on saatavissa myös irtopäällisiä kun verhoilua halutaan vaihtaa. Tässä sohvassa on upeat, keltaiset BELLA-kankaalla verhoillut tyynyt.

TUOTTEEN MITAT
L 204CM
S 89CM
K 86CM

OVH-HINTA 3479 - nyt 2200

Sohvaan voit tulla tutustumaan Iskun Kouvolan myymälään ja sen saat tarvittaessa myös vaikka heti mukaan. Kotiinkuljetuspalvelu on myös saatavilla, kysy sen hintaa myymälästämme.

Maksutapoina käteinen, kortti tai lasku. Laskutusvaihtoehdossa mahdollisuus jopa 20kk korottomaan maksuaikaan. Tästäkin vaihtoehdosta lisätietoja myymälästä. Sohva on myymälämalli, eikä sillä ole palautusoikeutta.

Tervetuloa Kouvolan Iskuun! Tommolankatu 7, 45130 Kouvola