Elisa Kolhonen
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Kymenlaakso
Kouvola, Kuusankoski Keskus
Lemmikinhoitoa/tuntien ohjausta
  • Lemmikinhoitoa/tuntien ohjausta
  • Lemmikinhoitoa/tuntien ohjausta
  • Lemmikinhoitoa/tuntien ohjausta
  • Lemmikinhoitoa/tuntien ohjausta
  • Kartta

Lemmikinhoitoa/tuntien ohjausta

Myydään. Ilmoittaja: Elisa Kolhonen Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 19:40.
Sijainti: Kymenlaakso - Kouvola, Kuusankoski Keskus
Palkkatoive:
Olen 20v ajokortillinen neiti kouvolasta ja olisin kiinnostunut hoitamaan lemmikkejä esimerkiksi matkojen tms ajan.

Kotona on pienen ikäni ollut koiria Dopermannista villakoiraan, kissoja löytyy itseltäni tällä hetkellä kolme, porukkaan kuuluu myös afrikkalainen kääpiösiili ja liskokin on omassa taloudessa ollut. Lisäksi olen nyt joulukuussa valmistunu hevosalalta harraste ohjaajaksi ja kaikenlaisista eläimistä löytyy kokemusta, jos ei itsellä olleina niin sukulaisilta sellaisten löytymisen takia joten myöskään kanat, possut, lehmät yms eivät ole vieraita. Navetta ja possu lomituksiin en kuitenkaan itseäni uskalla luvata.

Lisäksi nyt valmistumiseni myötä olisi tarjolla ratsastuksen opetusta hevoslähtöisesti ja klassiseen kouluratsastukseen pohjautuvasti kouvolan alueella / bensa korvauksia vastaan kauempanakin.

Kokemusta löytyy siis niin karvaisista kun karvattomistakin elämänkumppaneista. Myöskin tarvittavat lääkinnät ja hoidot onnistuu tarvittaessa.

Otathan siis rohkeasti yhteyttä jos sinulta löytyy joku karvainen tai karvaton kaveri joka kaipaisi vaikka loman ajan tai pitkien työpäivien aikana seuraa/hoitoa/lääkitsemistä tai ohjausta ratsastuksessa. Ja kysy ihmeessä jos jotain kysyttävää tuli mieleen.
Sovitaan sitten korvauksesta tapaus kohtaisesti.

ps. isoja koiria en pysty valitettavasti ottamaan kotiini (56m2) hoidettavaksi jos ei ole kissoihin tottunut ja anna kissojen olla rauhassa. Mutta isojen koirien lenkitys ja hoito onnistuu kyllä muuten.