Elisa Kolhonen
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Kymenlaakso
Kouvola, Korjala-Kaunisnurmi
Haen lemmikinhoito töitä
  • Haen lemmikinhoito töitä
  • Haen lemmikinhoito töitä
  • Haen lemmikinhoito töitä
  • Kartta

Haen lemmikinhoito töitä

Myydään. Ilmoittaja: Elisa Kolhonen Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 19:40.
Sijainti: Kymenlaakso - Kouvola, Korjala-Kaunisnurmi
Palkkatoive:
Olen 20v ajokortillinen neiti kouvolasta. Opiskelen hevosalalla lisävuodella etänä ja olen työskennellyt alkuvuodesta lähtien keikkatyöntekijänä S-ryhmän liikkeissä.

Kuitenkin pienestä asti olen ollut hullaantunut eläimiin ja nyt haaveena olisikin päästä työskentelemään eläinten parissa ja samalla auttaa muita.
Eläinten kanssa löytyy taustaa jo pienestä asti. Perheessäni on ollut syntymästäni asti Dopermannista kääpiövillakoiraan ja suvustani löytynyt aina karvaisesta karvattomaan eläimeen minkä kanssa tullut oltua tekemisissä. Kanikin minulla on ollut ja millekkään en ole allerginen. Tällä hetkellä omaan elämääni kuuluu neljä kissaa joista kolme omia ja yksi meillä hoidettavana huonoista oloista parempaan tulevaisuuteen. Lisäksi löytyy Afrikkalainen kääpiösiili ja ensi viikolla on kotiutumassa parta-agama joten hyönteisruokinta/eksoottisemmatkaan eläimet eivät ole ongelma.

Olen hoitanut ystäväni hevosia, koiria sekä kissoja, lääkinnyt ja hoitanut itse päivittäiset toimenpiteet. Olen siis kiinnostunut myös hevosenhoitajana toimimisesta ja tällä hetkellä ratsukoulutankin yhtä nuorta hevosta harrastuksena. Myös maatilan muut eläimet menee, mutta navetta/sikatilojen töistä ei kokemusta löydy.

Otathan siis rohkeasti yhteyttä jos sinulta löytyy joku karvainen tai karvaton kaveri joka kaipaisi vaikka loman ajan tai pitkien työpäivien aikana seuraa/hoitoa/lääkitsemistä. Ja kysy ihmeessä jos jotain kysyttävää tuli mieleen.
Sovitaan sitten korvauksesta tapaus kohtaisesti.

ps. Valitettavasti meille kotiin otettavista hoidettavista joudun kieltäytymään miehen allergian ja oman eläinlauman asunnon valtauksen vuoksi.