Arto Gardemeister
Torin käyttäjä kesäkuusta 2015
Kymenlaakso
Kouvola, Voikkaa
Kalamiehen paketti.
  • Kalamiehen paketti.
  • Kalamiehen paketti.
  • Kalamiehen paketti.
  • Kalamiehen paketti.
  • Kalamiehen paketti.
  • Kalamiehen paketti.
1 069 €

Kalamiehen paketti.

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 toukokuuta 16:59
Kunto: Erinomainen
Pituus: 3,85 metriä Käyttötunnit: -
Vuosimalli: - Runkomateriaali: -
Moottori: Kyllä Moottorityyppi: Perämoottori
Teho: - Tahtisuus: 2-tahti
Käyttövoima: Bensiini Riki: -
Moottorin merkki: Evinrude
Lisätiedot
Oletko aina unelmoinut kiitäväsi aaltojen halki nokka vaahdoten ja hiukset lepattaen kuin Faabiolla aikoinaan, tavoitteenasi Hangon regatta ja purjehduskisan voitto Skönnegbyn päärli Håns-Hjalmarista?

No tällä paketilla se ei onnistu. Tällä paketilla pääset sen sijaan kalaan. Ja se se onkin paljon mukavampaa kuin mikään purjehdus. Pakettiin kuuluu:

-Lohi 385 tasapohjainen- ja peräinen soutuvene. Uusi ei ole, likainen kyllä. Yhden paikan sorvasin pohjaan viime kesänä, joten ei vuoda, mikä on veneelle suotava ominaisuus. Mutta mikäli paattiin sateen tai muun vastaavan myötä vettä ilmaantuu, pilssipumppu hoitaa kosteuden pois. Tyhjennysreikää tässä nimittäin ei ole, enkä sellaista tohtinut porata. Keskipenkkiin tehty taitettava jatko keulaan päin, siihen saa mukavasti kasattua kaikki mitä kalaretkelläsi tarvitset. Peräpenkkiä korotettu niin ei tarvi polvet suussa nököttää. Rakensinpa liikuteltavan penkin myös taka- ja keskipenkin väliin, sen saa mukaan jos tahtoo. Ja vaikkei tahtoiskaan. Laidassa on pieni halkeama, mutta ei aiheuta merihätää.

-Traileri, ei tehdasvalmisteinen vaan itsevalmisteinen. Saa kätevästi muutettua peräkärryksi kun ottaa kuusi pulttia ja tuon veneenkuljetushäkkyrän pois. Perä- ja etulaidat löytyvät.

-Voimanlähteenä 2.3hv evinruden ikiliikkuja, tällä supatat. Et nokka vaahdoten, mutta supatatpa kuitenkin. Kestää isältä pojalle. Kaasari putsattu, peräöljyt vaihdettu ja testikäytetty. Käynnistysohjeet luovutan vain tosissaan olevalle ostajalle. Potkurin katkotappia ei varalle ole, ainoa kipale on tällä haavaa paikallaan, joten kannattanee ottaa tönäri käteen, mittailla tappia ja hommata pari kipaletta taskuun. Ohjaustankoa jatkettu, alkuperäisen kumitutin saa mukaan mikäli on pitkät kädet.

-Lowrancen 7" 2D/dsi-luotain, näyttää syvyyden ja alla olevan vesieliöstön kuten kuuluukin. Anturi on olettaakseni bullet-tyyppinen.

-100% suomalaista käsityötä olevat vapojenkuljetustelineet! Tälläisiä et löydä mistään muualta, olen siitä lähes varma.

Ikävä kyllä akkua minulla ei ole laittaa kaiken tämän jatkoksi, mutta onhan tässä jo vaikka ja mitä. Ja tämä irtoaa 1069eur:n huokeaan hintaan!

Jos innostuit, niin ota yhteyttä tekstiviestitse tai whatsapillä 040 703 9008. Lisää kuvia pyytämällä.

Ei myydä vegaaneille tai verkkokalastajille.