Lomahoitoa
Kymenlaakso
Kouvola, Savero
12 €

Lemmikkien hoitoa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 marraskuuta 11:19
Oletko lähdössä lomalle? Tai tarvitsetko muuten vain kissallesi, koirallesi, marsullesi, liskollesi, kanillesi tai muille lemmikeillesi hoitajaa?

Meille on tervetulleita sekä koirat että kissat ja muutkin pienemmät lemmikit. Nyt on mahdollista tuoda saman perheen kaikki lemmikit kätevästi samaan hoitopaikkaan vaikkapa loman ajaksi. Huom, meillä on vain yhden perheen lemmikit samanaikaisesti hoidossa. Hoito tapahtuu meidän kodissamme. Teen töitä kotona, joten hoitolaisten ei tarvitse olla yksin.

Tarjoamme rakastavan hoitopaikan lemmikillesi pidemmäksikin aikaa maaseudun rauhassa Kouvolan Saverolla. Pidämme huolen lemmikkisi ruokkimisesta, ulkoiluttamisesta, leikittämisestä, paijaamisesta ja terveydestä ohjeidesi mukaisesti. Voit nauttia lomastasi huoletta, sillä lemmikkisi on välittävissä ja osaavissa käsissä! Kokemusta 35:n vuoteen mahtuu kissoista, koirista, freteistä, kaneista, marsuista, rotista, deguista, gerbiileistä, talvikoista ym. pikku jyrsijöistä.

Asumme suuressa omakotitalossa, jonka takapihalta alkaa suoraan metsä, omaa tonttiakin löytyy 2,4 hehtaaria. Lenkkimaastot on täällä hyvät ja koiravapaat. Hoitopaikka sopii siis myös mainiosti remmirähjääjille.

Korvaus riippuu eläinten määrästä ja hoitojakson pituudesta, esim. yksi koira 20/vrk ja kaksi koiraa yhteensä 30/vrk. Yksi kissa 12/vrk ja kaksi kissaa yhteensä 17/vrk. Muut pieneläimet 5/vrk/ lauma/häkki. Kysy lisää!