Raimo Huovinen
Kymenlaakso
Kotka, Ruonala | Kartta
Nissan Primera 2.0 -96
  • Nissan Primera 2.0 -96
  • Nissan Primera 2.0 -96
  • Kartta
500 €

Nissan Primera 2.0 -96

Vuosimalli: 1996 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 336 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 8 lokakuuta 18:27
Polttoaine: - Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: TGV-435 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (0 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Myydään tummanvihreä Primera. Paljon ajettu mutta paljon myös laitettukin. Viimeisimpänä uusittu takaiskarit, nivelet eteen molemmille puolille, pakoputki ja katalysaattori. Akku vaihdettu keväällä. Myös ohjaustehostimen pumppu vaihdettu. Mukaan uudet kesärenkaat ja vähän vanhemmat talvirenkaat. Ketjukone. Hyvin toimii, jokapäiväisessä ajossa. Ruostekukkaa lokasuojassa. Katsastettava 20.10.2017 mennessä, hae pois ennen sitä 500e. Käsijarru vaatii laittoa, katsastettuna hinta 700e. Yhteydenotot puhelimitse.