KAUPPA
Halpis.fi verkkokauppa

Kaupan kaikki ilmoitukset (37)

Saksalanraitti 122
48810 Kotka
Elektroniikka, Puhelimet ja tarvikkeet
www.halpis.fi

OnePlus 6 64B musta, takuu 12kk
399 €

OnePlus 6 64B musta, takuu 12kk

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 kesäkuuta 18:28
Laitevalmistaja: Muut
Lisätiedot
Jo ilmiöksi länsimaissakin nousseet kiinalaisen OnePlus valmistajan uusin tulokas, OnePlus 6 älypuhelin. OnePlus 6 on useissa testeissä äänestetty yhdeksi maailman parhaista Android malleista, eikä suotta. Sillä puhelin on edullisempi kuin pahimmat kilpailijat, mutta se on silti varustettu huikeilla ominaisuuksilla. Esimerkiksi tässä mallissa on tallennustilaa 64GB ja keskusmuistia peräti 6GB. Näyttö on suuri 6.2 tuumainen, joka kattaa lähestulkoon koko puhelimen etupaneelin, joten elämys on huikea. Näyttö toistaa värit kirkkaammin kuin edeltäjänsä ja intuitiivisen eleohjauksen avulla käyttö on helppoa ja mukavaa.

Nopean prosessorin avulla sovellukset avautuvat heti ja takana olevan laadukkaan kaskois-kameran ja optisen kuvanvakaimen avulla saat suuren resoluution kuvia silmänräpäyksessä. OnePlus 6 puhelimessa on myös panostettu suunnitteluun ja se on suunniteltu kestämään. Puhelimen etu- ja takaosassa on käytetty kestävää Gorilla Glass 5 lasia, joka antaa paitsi hyvän tuntuman, niin se on myös kestävää.

OnePlus 6 puhelimessa on myös valmistajan räätälöity, Android 9.0 käyttöjärjestelmään perustuva OxygenOS käyttöliittymä, jonka avulla saat enemmän aikaan. Erityinen pelitila virittää puhelimen äärimmilleen ja karsii kaikki häiriötekijät pois. Prosessori ja näyttö optimoivat kirkkautta ja tehoa automaattisesti riippuen siitä missä olet ja mitä teet.

OnePlus 6 on valmistajan uusin taidonnäyte ja täynnä mullistavaa teknologiaa. Käytetyn OnePlus 6 puhelimen avulla säästät rahaa ja luontoa. Puhelimella on normaali 12kk takuu, joka hoituu suoraan meidän kauttamme.

Lisää puhelimia täällä: https://www.halpis.fi/category/47/puhelimet