Pop-up teltta 3x3m SUPERIOR Light
  • Pop-up teltta 3x3m SUPERIOR Light

Pop-up teltta 3x3m SUPERIOR Light

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 joulukuuta 13:58
Lisätiedot
UUTUUS POP-UP TELTTA!

Tulossa myyntiin keväällä 2020 (ei varastossa).

3x3m Tuulihaukka SUPERIOR Light Pop-up teltta on huippukätevä pop-up teltta messuille, juhliin ja muihin tapahtumiin. SUPERIOR Light pop-up teltan etuna on erittäin helppo pystytettävyys ja kuljetettavuus. Tämä pop-up teltta on mallistomme kevein. Tukevuus ei ole aivan samaa luokkaa kuin SUPERIOR pop-up teltoissamme, mutta teltta kestää peruskäytössä oikein hyvin. Suosittelemme tätä telttamallia etenkin henkilöille, jotka pystyttävät teltan yksin. Pystyttäminen onnistuu alle 60 sekunnissa!

Teltassa on kevytrakenteinen alumiinirunko 35mm neliskanttisilla jalkaputkilla. Kattokangas on huippulaadukasta vedenpitävää 600 denierin polyesterikangasta, joka täyttää Suomen paloturvallisuusvaatimukset. Kangasmateriaali on sama kuin ammattilaisten suosimissa SUPERIOR pop-up teltoissamme. Katso tarkempi tuotekuvaus sivun lopussa.

Toimitus sisältää alumiinirungon, kattokankaan, kuljetuslaukun, käyttöohjeet, maapiikit sekä kiinnitysnarut. Turvallisuussyistä suosittelemme ulkokäyttöön lisävarusteeksi 4-8 kpl metallipainoja.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja