Johanna
Torin käyttäjä joulukuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (169)
Kymenlaakso
Kouvola, Valkeala kk
Punaisen kuun aikaan
  • Punaisen kuun aikaan
5 €

Punaisen kuun aikaan

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 syyskuuta 16:16
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Hyväkuntoinen kovakantinen kirja. Greig, Pete, Dave Roberts, ja Mari Vilkanen. Punaisen Kuun Aikaan. Hämeenlinna: Päivä, 2005. 352 s. Alkuteos: Red moon rising.

Kutsu maailmanlaajuiseen rukousvartioon.

Vuonna 1722 resuinen satojen nuorten joukko kokoontui Zinzendorf-nimisen kreivin kartanoon. Viisi vuotta myöhemmin Jumala ilmestyi heille ja he alkoivat rukoilla. He rukoilivat 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Rukoileminen johti myötätuntoon köyhiä kohtaan ja niitä kohtaan, jotka eivät olleet kuulleet Jeesuksesta. Rukouskokous jatkui 125 vuotta taukoamatta — se oli historian pisin rukouskokous.

Vuonna 1999 rukouskokous alkoi jälleen, ja siitä lähtien on rukoiltu yhtäjaksoisesti yli 50 maassa. Nykyisen liikkeen perustaja Pete Greig muistuttaa, että rukouksen ei tarvitse olla raskasta eikä ilmentää uskonnollisuutta. Ei tarvitse tietää juuri oikeita sanoja eikä hallita oikeaa tapaa rukoilla. Punaisen kuun aikaan kertoo liikkeen tarinan ja muistuttaa siitä, että rukoileminen ei ole tekemistä vaan puhumista. Kun puhumme Jumalalle, hän vastaa.

24/7-liike rukoilee Jeesuksen kirkastumista maan päällä, sitä että hän kuulisi nimensä kielillä, joita ei ole koskaan taivaassa kuullut. Liikkeen kautta Jumalan Henki herättelee nuorten sydämiä kaikkialla maailmassa. Hän luo odotusta. Jeesus ei tule takaisin morsiamen luo, joka ei ole valmiina. Punaisen kuun aikaan on kutsu valmistautua suureen elonkorjuuseen, joka edeltää Jeesuksen paluuta.

Postikulut ostajalle tai nouto Valkealasta (tai Helsingistä omien menojeni mukaan).

Hakusanat: kristilliset kirkot ja yhteisöt, kirkkohistoria, rukous, hartaudenharjoitus, uskonnolliset liikkeet ja kokemukset, kristillisyys, ekumenia, kristinusko