Jukka-Pekka Piispa
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Kymenlaakso
Kotka, Ristinkallio
Ristinkalliontie 9 a | Kartta
Rintamamiestalo Otsolassa
67 000 €

Rintamamiestalo Otsolassa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 marraskuuta 17:33
Pinta-ala: 75 m² Huoneita: 5
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1945
Maakunta: Kymenlaakso Alue: Ristinkallio
Kunta: Kotka Osoite: Ristinkalliontie 9 a
Myydään Kotkan kaupungin Eskolan kylässä sijaitseva Piispa-niminen tila Rn:o 1:149 ja sillä sijaitseva asuinrakennus. Tontin pinta-ala on 2080m2. Tontti sijaitsee kaava-alueen ulkopuolella ja tontilla on vesilaitoksen kiinteistötietojärjestelmän mukaan 2080m2 rakennusoikeus.

Rakennus on 1940-luvulla rakennettu puurunkoinen ja mineriittipintainen 1,5-kerroksinen omakotitalo. Rakennus on harjakattoinen ja peltikatteinen. Rakennuksessa on tehty jonkin verran muutos- ja perusparannustöitä, mm. konesaumakatto, alakerran ikkunat, sähköt ja pinnat on uusittu (yläkerta remontoitava).Rakennus käsittää yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, alakerrassa keittiön, makuuhuoneen, olohuoneen, WC/suihkuhuoneen.

Rakennus on tyydyttävässä kunnossa. Pinta-alaltaan rakennus on n. 70-80m2. Rakennus on sähkölämmitteinen ja siinä on ilmalämpöpumppu.

Käyttövesi ja sähkö tulevat tällä hetkellä naapurikiinteistöstä ja jätevesijärjestelmä on alkuperäinen. Veden ja sähkön käytön jatkosta on mahdollista sopia naapurin kanssa. Vaihtoehtoisesti omien liittymien sekä uuden jätevesijärjestelmän kustannukset ovat toteuttamistavasta riippuen n. 10 000eur.

Rakennukseen ei ole tehty kuntotarkastusta ja se myydään purkukuntoisena.

Rakennus on tällä hetkellä asuinkäytössä, vapautuu sopimuksen mukaan.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin