M. Kristiina Maaranen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Kymenlaakso
Kotka, Ristinkallio
Nummisuutarinkatu 9 a 2
Rivitalokolmio vehreällä alueella Nummisuutarinka
118 058€ 120 700€

Rivitalokolmio vehreällä alueella Nummisuutarinka

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 heinäkuuta 16:26
Pinta-ala: 79 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Rivitalo Rakennusvuosi: 1978
Maakunta: Kymenlaakso Alue: Ristinkallio
Kunta: Kotka Osoite: Nummisuutarinkatu 9 a 2
Paljon perustavaa laatua olevia korjauksia kokenut 79,5m2 huoneisto. 3(4 kevyt väliseinä)h+ keittiö + sauna ja tilava pesuhuone,sekä 2XVaatehuonetta. Huoneistossa pieni etupiha ja kivan kokoinen oleskelupiha,uudella puutarhurilla saisi olla vähän viherpeukaloa! Pieni pihavarasto Autorengaskuva, kylmäkomero ja käytössä taloyhtiön kuivaushuone Mankelin kulma näkyy. Autopaikka etuoven tuntumassa ja julkiset kulkuvälineet erinomaisilla etäisyyksillä. Parvellinen huone on päämakuuhuone. Työhuone on jaettu siintä sini/keltaisesta huoneesta ja niiden välillä on " Yläikkuna".
Hoitovastike 286,20e Vesimaksu 22e/h Autopaikka 5,00 kk

Hyvin hoidettu taloyhtiö :
Asunto Oy Otsolanjousi
Taloyhtiön autopaikat:
Parkkipaikkoja: 12 lämmitystolpalla
Tehdyt remontit:2017 Katto, tarkistus ja huolto, 2012 Lämmitysjärjestelmä muutettu kaasulle, 2003 Telelii-kenneyht. - Kaapeli Tv liittymä, 1999 Ulko-ovet, 1997 Öljypoltin uusittu, 1995 Vesikatto uusittu
2018 Ikkunat - Tarkistus
4 158,7 m²Tontti Oma. Kaavoitustiedot:Asemakaava. Huoltotyöt hoidetaan taloyhtiössä talkoilla. Muutama vuosi sitten taloyhtiö hankki Lumilingon, no senkin käyttäjät oli vähissä taloyhtiön Ukkoontumisen ja Akkantumisen vuoksi! Muutaman vuoden täällä on käynyt tarpeen vaatiessa Kone ( hämmästyttävän iso Laite pystyy pyörimää tuossa piha-alueella) Pikkutraktori/Ruohonleikkuri on ollut käytössä muutaman vuosen, jonka lisäksi tietenkin tarvitsee olla pari normi ruohonleikkuria.Ulko-ovestani lähtiessäni näen suurimman osan kesää kukkivan pensaan. Nyt se on ruusu ja aiemmin alppiruusu.

Teen 2. ilmoituksen teemalla : " Huoltokirja"/Lisätietoja

Etsin itseleni pienenpihoitoista asuntoa.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin