Heidi Mämmelä
Torin käyttäjä tammikuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (29)
Kymenlaakso
Kouvola, Harju
Silk'n SensEpil valoimpulssilaite karvanpoistoon
  • Silk'n SensEpil valoimpulssilaite karvanpoistoon
100€ 120€

Silk'n SensEpil valoimpulssilaite karvanpoistoon

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 heinäkuuta 08:24
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Myydään moitteettomassa kunnossa oleva, täysin toimiva Silk'n SensEpil valoimpulssilaite karvanpoistoon ja 2 uutta valopatruunaa. Laite on todella siistissä kunnossa ja toimitetaan alkuperäisessä laatikossa. Mukana on myös käyttöohjeet DVD:llä (englanniksi).

Silk'n SensEpil on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu laite, jonka Home Pulsed Light valotekniikka on yhtä tehokas kuin ammattilaisten käyttämissä laserhoidoissa. Myös lopputulos on yhtä laadukas. Silk'n SensEpil -laite on testatusti myös turvallinen; siinä on sisäinen ihon tunnistin sekä käyttöpää, joka estää laserin aktivoitumisen ennen kuin laite koskettaa ihoa.

SensEpil hoitaa ja poistaa tehokkaasti karvat lähes kaikkialta kehosta. Pinkki, tyylikkäästi muotoiltu epilaattori on suunnilleen kämmenen kokoinen, helppokäyttöinen ja tutkitusti tehokas. Silk'n SensEpil -käytettävyystutkimukseen osallistuneet 110 naista käyttivät epilaattoria yhdeksän kuukauden ajan ja raportoivat saaneensa lupaavia tuloksia useilla eri hoitoalueilla (kliininen satunnaissokkotutkimus Israelissa ja kolmessa paikassa Pohjois-Amerikassa). Koekäyttäjien käsivarsikarvat vähenivät pitkäkestoisesti keskimäärin 74 prosenttia ja säärikarvat keskimäärin 79 prosenttia. Kainalokarvat vähenivät keskimäärin 65 prosenttia ja bikinialueen karvat 69 prosenttia.

Silk'n SensEpil tuli Suomeen myyntiin Giganteihin 399 euron hintaan vuonna 2010. Laite on CE-merkitty ja FDA-hyväksytty.

- Sopii jalkojen, käsien, kainaloiden ja bikinirajojen karvojenpoistoon
- Kaksi jalkaa käsittelee 30 minuutissa
- Helppo käyttää, turvallinen ja kivuton
- Kliinisesti testattu (ks. yllä)
- Hoidon voi uusia kahden viikon välein

Uusia valopatruunoita saa Gigantista:
www.gigantti.fi/product/hyvinvointi-ja-terveys/ihokarvanpoistolaitteet/PRR15PEU001/silkn-sensepil-valopatruuna

Hinta ebayssä (mukana 1 valopatruuna): 199 EUR
www.ebay.de/itm/Silkn-SensEpil-Haarentfernungsgerat-Lichttechnologie-Impuls-Ersatzlicht-in-OVP/113632147662?epid=636064656&hash=item1a7500f8ce:g:61gAAOSwRhNbKQqY