Heikki Sihvonen
Kymenlaakso
Kouvola, Korjala-Kaunisnurmi | Kartta
Technics SL-1000mk2P levysoitin (Yle) vm 1988
  • Technics SL-1000mk2P levysoitin (Yle) vm 1988
  • Kartta
2 200 €

Technics SL-1000mk2P levysoitin (Yle) vm 1988

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 maaliskuuta 17:31
Kunnostettu Yleisradion levysoitin myynnissä,
Eli Technics SP-10 mk2 + EPA100 mk2 Boron + studiotekniikkaa. Levysoitin sisältää MM-riaa:n ja kuulokeliitännän ja voidaan kytkeä perus rca-liittimillä stereovahvistimeen.

Tässä tapauksessa kunnostus tarkoittaa että laitteelle on tehty muutakin kuin vaihdettu pari konkkaa.
Kaikkiaan laitteeseen on vaihdettu ja lisäty 655 komponenttia, joista vastuksia 414, kondensaattoreita 208 ja puolijohteita 31, lisäksi vaihdettu 83 hyppylankaa, RCA-rungot ja muutama korttiliitin sekä lisätty joitain Abiko (Faston)-liittimiä ja Furutechin IEC-runko. Myös sisäinen langoitus/johdotus on tärkeimmiltä osin uusittu.

Muutostöiden yhteydessä kaikki alkuperäiset juotokset tarkastettiin ja suurin osa juotettiin varmuuden vuoksi uudelleen. Kaikki tasasuuntaajat on vaihdettu ultra/super-nopeisiin soft recovery tyyppisiin diodeihin.
Vastuksista kaikki hiilikalvot on vaihdettu metallikalvoihin joista pääosa (278kpl) on 1%:sia 50ppm:siä.
Singaalivastuksia tärkeimmissä paikoissa käytetty ei-magneettisia HOLCOja ja PRP-vastuksia (yht 104kpl).
Uusittu langoitus on tehty PTFE-eristeisellä MIL-W-16878 Type E normin täyttävällä hopeoidulla kuparilangalla muualla paitsi EQ:n inputissa jossa lankana on Cardaksen 19.5awg litz.
jne. jne.
Kaikki tehtävissä oleva on tehty tinkimättömästi.

Laitteen mukana tulee täydellinen huoltokertomus sekä laitteen manuaali/piirikaaviot yms. jotka on muutettu ja täydennetty ko. laitteen mukaisiksi.
Lisäksi pipetillinen Technicsin SWF0010 öljyä suoravettolaitteiden voiteluun.

Ainoat tietämäni "ongelmat"
Äänivarren vastapaino vuosi vaimennusaineena olevaa silikonia ulos, korjauksena vastapaino on tyhjennetty tuosta aineesta ja ruuvilla lukittu kiinteäksi.
Äänivarresta voi kuulua naksaus soiton jälkeen telineeseen palautettaessa, syynä on todennäköisesti antiskaten jousi. Soiton aikana en ole kyennyt havaitsemaan tuosta kuuluvaa ongelmaa. Lisäkuvia löytyy kiinnostuneille.

Mukaan Nagaoka mp-500 rasia=500e lisää.

Ilmoittajan toimitustavat