Jari Hyvärinen
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (8)
Kymenlaakso
Kouvola, Lehtomäki
Tefal Access Steam+ -vaatehöyrystin
  • Tefal Access Steam+ -vaatehöyrystin
  • Tefal Access Steam+ -vaatehöyrystin
  • Tefal Access Steam+ -vaatehöyrystin
35€ 40€

Tefal Access Steam+ -vaatehöyrystin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 helmikuuta 16:11
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Ostettu vajaa kaksi vuotta sitten amazonista ja myydään vähäisen käytön takia. Nouto tai postitus 7,90e.

Tefal Access Steam+ -vaatehöyrystimellä saat sileitä ja rypyttömiä vaatteita vaivatta. Access Steam+ on vaivaton höyrytysratkaisu arkeen: sen ansiosta poistat rypyt vaatteista hetkessä. Tämä kätevä kannettava vaatehöyrystin varmistaa, että näytät aina huolitellulta. Sen avulla poistat rypyt helposti, olipa kyse viime hetken viimeistelystä tai jokapäiväisestä höyrytyksestä etkä tarvitse silityslautaa. Laite kuumenee nopeasti vain 40 sekunnissa, joten pääset käsittelemään vaatteita hetkessä. Tehokas höyrytys 1 600 W tehon ja jatkuvan 26 g/min höyryntuoton ansiosta. Höyry tunkeutuu kuituihin tehokkaasti mahdollistaen kaikenlaisten kankaiden puhdistamisen ja hajujen poiston. Näin vaatteista tulee raikkaita ja hygieenisiä. Turvallinen jopa arimmillekin vaatteille, kuten silkille. Jatkuvan höyryntuoton lukitus helpottaa silittämistä. Kätevä irrotettava vesisäiliö 190 ml mahdollistaa silittämisen pitkään. Vakaa alusta takaa sen, että höyrystintä voidaan säilyttää turvallisesti ja helposti. Käyttäjäystävällinen ergonominen muotoilu ja helppokäyttöinen höyrypainike. Kaksi höyryasentoa: Herkkä & Turbo. Keraamisella pinnoitteella oleva höyrytyspää liukuu kankaalla hyvin. Laitteeseen kuuluu kolme vakiovarustetta: kangasharja paksummille kankaille, höyrysuojus aroille kankaille sekä ovikoukku, jonka ansiosta vaatteet voi helposti ripustaa oveen ja höyryttää tasaista pintaa vasten.

Teho: 1 600 W.
Käyttövalmis: vain 40 sekunnissa.
Jatkuva höyryntuotto: 26 g/min silottaa itsepintaiset rypyt ja paksut kankaat.
Kaksi höyryasentoa: Herkkä & Turbo.
Tilava 190 ml:n irrotettava vesisäiliö: mahdollistaa silittämisen keskeytyksettä ja on helppo täyttää uudelleen.
3 vakiovarustetta: kangasharja, höyrysuojus ja ovikoukku. Saatavissa myös varaosina.
Miellyttävä ja helppokäyttöinen: 3 metriä pitkä johto, jatkuvan höyryntuoton lukitus ja kätevästi sijoitettu virtakytkin merkkivalolla.
Mitat: 11,5 cm (L) x 14,5 cm (S) x 27,5 cm (K).
Paino: 1,4 kg.
Johdon pituus: 3 m.