Kim Teikari
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Kymenlaakso
Hamina, Hamina Keskus | Kartta
Toyota LiteAce
3 500€ 4 500€

Toyota LiteAce

LITE-ACE-KM20LV-JRZW-VAN/2080

Vuosimalli: 1981 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 86 402 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 15 lokakuuta 21:07
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: RHL-824 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Harvinaista herkkua tarjolla asiasta ymmärtävälle. Näin hyvää LiteAcea tuskin tulee toista vastaan. Olen auton toinen omistaja. Kilometrit pitävät paikkansa.

Oman laiskuuden vuoksi hieno ja hitsaamaton munapaku odottaa uutta omistajaa. Helppo olisi museoida, mutta itsellä ei näemmä into riitä... Jäi leimaamatta tänä vuonna kun ei ole ollut käyttöä.

Massattu aikoinaan hyvin (katso kuvat pohjasta). Ainoa murhe kuskin takakaari, johon saa alkuperäisen korjauspalan mukaan. Muuten kovapeltinen. Kuskin penkin selkänojassa muutama palkeenkieli.

Lisää ja parempia kuvia saa pyytämällä.

Soita ja kysy lisää.

Vaihtohinta eri.