Pauliina Aurinkometsä
Torin käyttäjä tammikuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Kymenlaakso
Kouvola, Voikkaa | Kartta
Volkswagen, 3 D, Polo
600€ 1 150€

Volkswagen, 3 D, Polo

Vuosimalli: 1995 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 145 673 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 22 toukokuuta 22:32
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Myynnissä on hieno auto! Todella siisti ja hyvin pidettu auto! Bensiini auto,manualinen, 1,3 mottoorin voimakas. Uusi akku! 2 sarja renkkaat (hyvät nastarenkaat!)
Ajettu vain 145,673 km. Talvien ajan tosi lämmin auto! Mahtava ja tehokas POLO!Auto ei pääse katsastuksen läpi (22.06.2017)- vika on eturenkaat ovat väärä kokoiset.Sen takia laitoin näin halpaa hinta.Nyt mulle ei ole aikaa hoitaa autoni,siksi laitoin myynniksi. Saa tulla koeajamaam!Myös voit nähdä kaikki auton paperit (katsastuksen paperit myös on täällä)Jos autoni pääse katsastuksen läsi sit hinta heti nouse 1,200e saakka.