KAUPPA
Tuulihaukka Teltat

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Malminkuja 4
49220 Siltakylä
Liiketoiminta ja työpaikat, Liikkeille ja yrityksille
https://www.tuulihaukkateltat.com

Toriteltta
  • Toriteltta

Toriteltta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 tammikuuta 13:53
Kunto: -
Lisätiedot
TORITELTTA

Pop-up teltta on kätevä toriteltta, markkinateltta, torikatos tai myyntikoju.

Pop-up teltat ovat käteviä toritelttoja. Tuulihaukka pop-up telttojen rakenne on suunniteltu kestämään Suomen vaativat olosuhteet. Alumiinirunkoisessa Tuulihaukka SUPERIOR pop-up teltassa on äärimmäisen kestävä 50mm kahdeksankulmainen alumiiniprofiili sekä alumiiniset nivelet. Katto ja seinät (lisävaruste) ovat vedenpitävää paloturvallista 600 Denierin polyesterikangasta.

Toriteltat ovat saatavana nettikaupastamme myös paksummalla PVC materiaalilla (suosittelemme pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön). Toriteltan katon saumat on prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Saumoissa on myös kaksoisompeleet. Kaikilla toriteltoilla ja lisävarusteilla on vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus

Paljon toritelttakokoja heti toimitukseen.

Varastokoot ovat 2x2, 2x3, 2x4, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 5x5, 4x6, 4x8, 6x6m ja kuusikulmainen Hexagon. Telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, kuljetuslaukun, maapiikit ja kiinnitysnarut, käyttöohjeet. Lisävarusteina on saatavana mm. kokoseinät, oviseinät, ikkunaseinät, metallipainot, aluspressut, telttoja yhdisteltäessä käytettävät liitospalat ja vesirännit sekä mainospainatukset. Toriteltta kulkee mukana jopa pienessä henkilöautossa.Telttapaketin koko kokoon taitettuna on noin 155x30x30cm (4x4, 4x6 ja 4x8m telttapaketin pituus on noin 210cm). Rungossa ei ole irtonaisia putkia tai ruuveja, jotka voisivat hukkua vaan pop-up toriteltta kulkee yhtenä pakkauksena helposti tapahtumasta toiseen. Telttakatoksen säilyttäminenkään ei vaadi paljoa tilaa! Toritelttojen värivalikoima käsittää 12 perusväriä. Valitse katon ja seinien väri mallistostamme vastaamaan vaikkapa yrityksesi logon värejä.

Telttakatos:

https://www.tuulihaukkateltat.com