Lämpölux

LÄMPÖLUX PALVELUKSESSASI

Lämpölux on vuonna 2010 perustettu ikkuna- ja oviremonttipalvelua tarjoava yritys, joka työllistää Suomessa n. 250 henkilöä. Yrityksen omistaja on Inwido AB, pörssilistattu Euroopan suurin ikkunvalmistaja. Vuonna 2018 Inwidon liikevaihto oli 640 milj. ja liikevoitto 10,2 prosenttia. Yritysryhmä toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Englannissa, Norjassa, Irlannissa, Puolassa, Virossa, Romaniassa, Liettuassa, Saksassa ja Itävallassa ja työllistää kaikkiaan noin 4 400 työntekijää.

Asiakaskokemus on meille tärkein
Kehitämme kokonaispalveluamme asiakaslähtöisesti. Olemme keskittyneet erityisesti asiakkaan remonttikokemukseen: Lämpöluxin asiakaslupaus on tehdä ovi- tai ikkunaremontti kerralla valmiiksi - sujuvasti, siististi ja häiriöttä. Seuraamme jokaisen remontin etenemistä tarkasti. Viime vuonna kaikkien toimitusten kumulatiivinen kerralla kuntoon -prosentti oli 92%.

Haluamme kehittyä jatkuvasti, ja asiakaspalaute onkin meille olennaisen tärkeää. Asiakkaidemme suositteluhalukkuus kertoo paljon palvelumme laadusta ja kehittämistarpeista, joten seuraamme sitä säännöllisesti. Lämpölux soittaa jokaiselle asiakkaalle toimituksen jälkeen. Jos asiakkaalla on palvelun toimituksesta huomauttamista, korjaamme mahdolliset puutteet viivytyksittä.

Tuotteemme noudattavat laatustandardeja ja niillä on asiaankuuluvat CE-merkinnät. Koulutetut sopimusasentajamme asentavat tuotteet LuxPress-asennusvaunusta RT-kortiston suositusten mukaisesti.


www.lampolux.fi

KAUPPA
Lämpölux

Yhteensä 5 ilmoitusta

Äimäkuja 6
90400 Oulu
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://lampolux.fi