Kaupan logo, iso

LANDTEK Oy.

Oma kokemus tuotteista ratkaisee!

Kun kymmenkunta vuotta sitten etsimme ratkaisua mikä helpottaisi ylettömiä rukkasten jälkiä polttopuiden käsittelyssä kehitimme ratkaisun käsitellä puita suursäkeissä... syntyi tuote ja sen myötä kauppa nimeltä www.Klapisäkki.fi. Myöhemmin laajensimme myös muihin säkkeihin muodostui verkkokauppa nimeltä www. Säkkikauppa.fi. Klapisäkkimme ovat olleet viime vuosina kopioiduimpia.. mutta, kokemus ratkaisee:))

Pressukauppa.fi. Taistellessamme vuodesta toiseen halpahallien ns. kevyt ja "kesto"peitteiden kanssa päätimme toimia. Etsimme luotettavat valmistajat, teimme tuotekehitystyötä, kokeiluja, testejä jne. Otimme mukaan luotettavia tuotemerkkejä jne. Näin syntyi mainio valikoima erinomaista hinta-laatusuhdetta edustava mallisto suojapeitteitä, tuuliverkkoja, näköesteverkkoja, venepressuja jne. Pressupuolen asikkaita ovat rakennusalan toimijoiden lisäksi mm. maatalous, veneilijät jne.

Omat ja asiakkaiden kokemukset pienempien pressuhallien ja tallien onnettomasta kestävyydestä sai meidät tuohtumaan. Eikö asialle voi tehdä mitään? Tartuimme jälleen ennakkoluulottomasti toimeen ja perustimme Hallikauppa.fi:n Nyt, vuosien jälkeen voimme ylpeinä todeta onnistuneemme. Väitämme, että Landtek hallimalliston kokoluokissaan parasta mitä maailmasta löytyy.
Halliemme ytimen, vankan rungon muodostaa kokoluokissan ainutlaatuinen ristikkorakenteinen seinätolppa sekä kattokaaret. Pitkittäiset ruodeputket estävät lumi/jääpussien muodostumien katolle samalla jäykistäen rungon liki kiinteäksi. Kaikissa nimeämme kantavissa CE-hyväksytyissä Landtek Halleissa kestävyyden takeena on myös ammattilaadun pressut, joita käytetty isommissa halleissa sekä mm. rekka-autojen kapelleissa jo vuosikymmenet. Mallistomme kattaa tätä nykyä koot 24-300m2 kahdessa lumikuormaluokassa. Halliasiakkaitamme on niin yksityiset, yriykset kuin myös julkinen sektori.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Lue lisää. www.Landtek.fi

KAUPPA
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.landtek.fi