KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

-

2 hengen huone aamiaisella, Kelotalo Teerenpesä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 29 elokuuta 00:27
Kunto: -
Osoite: Saariseläntie 1 Nukkumapaikkoja: 2
Pinta-ala: 12 m²
Lisätiedot
Kelotalo Teerenpesä on Saariselän parhaalla mahdollisella paikalla kaikkien palveluiden keskellä, kylpylän vieressä ja bussipysäkille on matkaa n. 100 m. Upeassa kelotalossa on vain 10 kpl viihtyisiä, Lappihenkisiä huoneita. Tutustu ja varaa suoraan tästä linkistä:
https://directbook.com/properties/MajataloKuukkeliTeerenpesaDirect?locale=fi&items[0][adults]=2&items[0][children]=0&items[0][infants]=0¤cy=EUR&checkInDate=2021-04-30&checkOutDate=2021-05-01
Kaikissa huoneissa on pesuhuone-Wc, oma päivittäinen saunavuoro. Hintaan sisältyy hyvä aamiainen Kauppakeskuksen Ravintola Kuukkelissa klo 8-10.30 tai voit hakea aamiaisboxin mukaasi edellisenä iltana. Majoitus Kuukkelin toimisto ja vastaanotto toimivat Kauppakeskus Kuukkelissa joka päivä klo 9-21. Mikäli tuloaikanne on myöhäisempi kuin klo 21, ottakaa yhteyttä tulopäivänä viimeistään klo 12.
Huoneiden sisäänkirjautuminen alkaen klo 15 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12 . Aikaisempi sisäänkirjautuminen ja myöhempi uloskirjautuminen on mahdollista erikseen sovittaessa ja varaustilanteen huomioiden.
Kauppakeskuksen Ravintola Kuukkelissa ruokailet edullisesti, lämmin buffet, Lappi-annokset, pizzat, hampurilaiset jne. Ravintola Kuukkelista saat myös noutoruokaa joka päivä klo 11-20.30. Kauppakeskuksen K-market Kuukkeli on avoinna joka päivä klo 9-21.
Booking Office Kuukkelissa saat vuokrattua mm. maastopyörät ja lumikengät sekä alueen ohjelmapalveluita. Teemme taksi- ja lentokenttäkuljetuksia Kuukkelin omilla max 8-hengen pienoisbusseilla, kannamme matkalaukkunne huoneeseenne ja annamme ohjeet perillä huoneessa asumiseen. Tervetuloa Tunturiin -Saariselällä on Suomen parhaat hiihtoladut ja vaellus- sekä maastopyöräreitit ja huikeat tunturimaisemat.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla