ATV X-PRO Power 90CC
  • ATV X-PRO Power 90CC
  • Kartta
591€ 739€

ATV X-PRO Power 90CC

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 13:45
Lisätiedot
Myyntimenestys, nyt peruutusvaihteella
ATV X-Pro Power 90cc on sinulle, joka etsit kaikkien kukkarolle sopivaa sähäkkää mönkijää. Tämä sopii sekä nuoremmille että vähän vanhemmille lapsille. Siinä on nyt peruutusvaihde, joka tekee ajamisesta huomattavasti hauskempaa ja monipuolisempaa.Turvallisuus on tietysti tärkeintä ja säädettävällä kaasu- ja hätäpysäytystoiminnolla tämä mönkijä on turvallinen sekä lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Moottori ja vaihteisto
ATV X-Pro Powerin voimakas 7,5 hevosvoiman moottori on ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori 90cc yläpuolisella nokka-akselilla ja kahdella venttiilillä. Japanilainen laatukaasutin käsikuristimella ja tietysti sähköstartti, mikä tekee käytöstä lapsellisen helppoa. Vaihteet ovat helposti käsiteltävät vasemmalla olevalla vaihdekepillä, valitse eteenpäin, vapaalle tai taaksepäin. Selkeät merkkivalot ohjaustangolla osoittavat aina, mikä vaihde on sillä hetkellä käytössä.

Turvallisuus
ATV X-Pro Poweri 90cc -mallissa on säädettävä kaasunrajoitin, jolla on helppo säätää toivottu huippunopeus. Hätäpysäytin on erinomainen silloin, kun nuorimpien pitäisi oppia ajamaan. Sinä vanhempana voit seurata sivusta ja jos sinusta tuntuu, että se on tarpeellista, sammutat moottorin helposti vetämällä pysäytyshihnasta. Kun on jälleen aika ajaa, voit laittaa hätäpysäytyspainikkeen takaisin paikoilleen. Todistettu ja turvallinen ratkaisu, jonka vuoksi ATV X-Pro Power 90cc sopii myös kokemattomimmille ajajille.

https://motorfinland.fi/atv-monkijat/90cc/monkija-x-pro-power-90cc-peruutusvaihteella