Jaska
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (26)
Lappi
Rovaniemi, Rovaniemi Keskus
Andy Warholin pöytä
  • Andy Warholin pöytä
  • Andy Warholin pöytä
  • Andy Warholin pöytä
  • Andy Warholin pöytä
  • Andy Warholin pöytä
  • Andy Warholin pöytä
99 €

Andy Warholin pöytä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 marraskuuta 21:07
Lisätiedot
Kuka muukaan olisi voinut ideoida näin omalaatuisen pöydän? Tate Galleryssa New Yorkissa oli aikanaan töissä Saulius niminen Liettualainen nuori taitelijanalku. Vaikka hän teki pääasiassa hanttihommia, pääsi kuitenkin näkemään taiteen ykkösnimiä ja omaksumaan vaikutteita näiltä. Yksi kalpea hintelä heppu hassuissa silmälaseissa kiinnitti erityisesti hänen huomionsa ja he tutustuivat. Näillä kahdella oli muutamia merkittäviä yhdistäviä juttuja. Suurimpana sukujuuret, sillä Andy Warholin sukuhan oli alunperin nykyisen Slovakian seudulta. Ei kovin kaukana Liettuasta. He viettivät paljon aikaa yhdessä keskustellen Vanhan Mantereen taiteesta ja elämästä. He huomasivat molemmat pitävänsä Alfons Muchan taiteesta ja Eduard Ojan musiikista. Näistä riitti juttua pitkiksi ajoiksi. Sitten aikanaan kun Sauliuksen oli tullut aika lähteä takaisin Kaunasiin, Lahjoitti Andy tarinan mukaan tämän erikoisen pöydän ystävälleen. Itse tapasin Sauliuksen Via Balticalla eräänä kesäpäivänä ja mekin ystävystyimme. Sitä kautta erikoinen pöytä on nyt päätynyt Pohjoiseen Suomeen. Tämä on tehty koivusta. Sisäosa pehmeää kumia. Väliin olen itse teettänyt pleksistä irtokannen. Kansiosa on 32x48 ja korkeus on 61. Alkuperäinen lakka on kulunut suureksi osaksi pois. Hienosti patinoitunut ja ehjä esine. Jämäkkäkin on. Ei heilu eikä huoju. Voi käyttää normipöytänä pleksin kanssa tai ilman sitä vaikka boolimaljana tai jonkin muun säilytysjuttuna.

Tämmöinen esine edellyttää jo sangen erikoislaatuisen persoonan uudeksi haltijakseen. retro vintage design andy warhol New York pop art teollinen industrial
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja