KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

-

Aparthotel Kuukkeli Aurora Saariselän Laanilassa

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 13 elokuuta 14:38
Kunto: -
Osoite: Viskitie 8 a Nukkumapaikkoja: 4
Pinta-ala: 33 m²
Lisätiedot
Aparthotel Kuukkeli Aurora sijaitsee luonnonläheisellä ja rauhallisella paikalla Laanilassa, vain 4 km päässä Saariselän ydinkeskustasta. Tutustu ja varaa tästä linkistä:
https://direct-book.com/properties/aparthotelkuukkeliauroradirect?locale=fi&items[0][adults]=2&items[0][children]=0&items[0][infants]=0¤cy=EUR&checkInDate=2021-04-30&checkOutDate=2021-05-01
Hyvin varustellut majoitustilat tarjoavat erityyppisiä majoitusvaihtoehtoja huoneista huoneistoihin. Huoneistossa on yksi makuuhuone ja tupa, jossa kaksi vuodetta, minikeittiö ja pesuhuone/wc.
Kahdessa isossa honkamajassa on kaikkiaan neljä huoneistoa ja kaksi huonetta, jotka sijaitsevat yhteiskäytävän varrella. Majoissa on yhteiskäytössä oleva kylpyhuone/wc, keittiö ja iso oleskelutila, jossa on takka.
Yhteiskäytössä ovat myös erillisessä piharakennuksessa saunatilat. Saunat erikseen naisille ja miehille sekä yhteiskäyttöön takkatupa ja uima-allas. Saunarakennuksen etuovelta pääsee kesäisin näppärästi pulahtamaan myös läheiseen luonnon tunturipuroon.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla