EKA Yhdistelmäveitsi metsästäjille
  • EKA Yhdistelmäveitsi metsästäjille
  • EKA Yhdistelmäveitsi metsästäjille
  • Kartta
49 €

EKA Yhdistelmäveitsi metsästäjille

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 marraskuuta 13:49
Huippusuosittu EKA SwingBlade G3 yhdistelmäveitsi. Erityisesti metsästäjille suunniteltu veitsi, jossa perinteinen puukkoterä ja erikoissuunniteltu nylkyterä! Tylppä nylkyterä ei vahingoita sisäelimiä niihin osuessaan, ja tekee näin suolistamisesta ja nahan nylkemisestä helppoa.

Swingblade G3:ssa on kiinnitetty erityisesti huomiota ergonomiseen muotoiluun ja veitsen käytettävyyteen. Vaihto terien välillä tapahtuu nopeasti lukituspainiketta painamalla, terää kääntäen. Terä on valmistettu tunnetusta ja laadukkaasta ruotsalaisesta Sandvik 12C27 teräksestä. Terä on karkaistu 57-59HRC kovuuteen, mikä auttaa ylläpitämään terävyyttä ja antaa sille äärimmäisen lujuuden. Kuminen kahva on miellyttävä käteen ja siitä saa pitävän otteen märälläkin kädellä. Tämä tekee työskentelystäsi entistäkin nopeampaa!

- Puukkoterä 10cm
- Nylkyterä 8cm
- Kokonaispituus 21,5cm
- Terän paksuus 2,9mm
- Veitsen paino 134g
- Kahva musta tai oranssi

EKA-Knivar on kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen yritys, jonka veitsiä on valmistettu jo yli sadan vuoden ajan. Lisäksi niillä on 10-vuoden takuu valmistus- ja materiaali virheiden varalle. EKA-veitset ovat tulleet tunnetuksi korkealaatuisista valmistus materiaaleista, tyylikkyydestä sekä käytännöllisestä muotoilustaan

Käy katsomassa koko veitsivalikoimamme erabussi.fi

Paljon kaikkea kivaa metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn, saaliin käsittelyyn jne! Tutustu nettikauppamme laajaan valikoimaan ja jätä tilaus helposti sinne, toimitus Postiin!