Finnfoam Eristelevy FF-PIR 30 Täyspontti
  • Finnfoam Eristelevy FF-PIR 30 Täyspontti
  • Finnfoam Eristelevy FF-PIR 30 Täyspontti
  • Finnfoam Eristelevy FF-PIR 30 Täyspontti
20 €

Finnfoam Eristelevy FF-PIR 30 Täyspontti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 marraskuuta 11:05
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Finnfoam Eristelevy FF-PIR 30 ALK, 30x600x2400mm 1,44 M2/kpl
FF-PIR ALK -eristelevyt soveltuvat kaikkeen lämmöneristämiseen rakentamisessa. Levyt soveltuvat käytettäviksi niin korjaus- kuin uudisrakentamisessa. Levyt soveltuvat korjausrakentamisessa sisäpuoliseksi lisälämmöneristeeksi. Uudisrakentamisessa levyjä voidaan käyttää katon, seinien, sokkelin sisäpuolisena halkaisuna tai saunan lämmöneristeenä. Levyjen lämmönjohtavuus on 0,022 W/mK joka tarkoittaa, että ohuella eristelevyllä saavutetaan mahdollisimman hyvä eristävyys rakenteeseen. Levyissä on pinnoitteena diffuusiotiivis alumiinilaminaattipinta levyn molemmin puolin. Levyt toimivat rakenteessa myös höyrynsulkuna eikä erillistä höyrynsulkukerrosta tarvitse asentaa. Mikäli koko rakenne tehdään FF-PIR-eristeillä ei rakenteen ulkopuolella myöskään tarvita erillistä tuulensuojakerrosta. FF-PIR eristeen vaahdon eli eristävän osan paloluokka on D-s2, d0. FF-PIR-eristelevyjä valmistetaan paksuuksina 20...240 mm aina 10 mm:n välein, joista yleisimmät ovat varastopaksuuksia. Levyjen koko on 600 x 2400 mm joka helpottaa levyjen kuljettamista sekä siirtämistä ahtaissa tiloissa. Levyt voidaan asentaa myös vaakasuuntaan runkotolppiin nähden.
Huom! Tuotetta myydään kappaleittain (kappalehinta)

FF-PIR-polyuretaanieristeet
Tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset ovat voimakkaasti luoneet kasvavaa tarvetta kosteusteknisesti turvallisille ja tehokkaille lämmöneristemateriaaleille, jotka pitävät rakennepaksuudet järkevinä. Finnfoam Oy toi loppuvuodesta 2014 markkinoille uudet polyuretaanista (PU) valmistetut FF-PIR-lämmöneristeet. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena FF-PIR-eristeiden tuoteperhe on koko ajan laajentunut ja kesästä 2017 lähtien kaikkien FF-PIR-eristeiden lämmönjohtavuus on ollut 0,022 W/mK.

Tehokas, palonkestävä ja homehtumaton! Polyuretaanieristeet jaetaan raaka-aineseoksen mukaan PUR- ja PIR-eristeisiin. Kuten FF-PIR-tuotenimi kertoo, valmistaa Finnfoam Oy ainoastaan PIR-eristeitä, joiden palonkesto-ominaisuudet ovat huomattavasti paremmat. CE-merkitty FF-PIR on myös homehtumaton ja kosteusteknisesti turvallinen materiaali.

Malli: FF-PIR 30 ALK (täyspontti)
Pinta: Aluminiinilaminaatti
Pontti: Ympäritäyspontattu
Levyn koko: 30x600x2400mm (1,44m2)
Kappaletta kokonaisessa pakkauksessa: 10 levyä (Huom! myydään kappaleittan)
Isot tilaukset: (8 pakettia lavalla)
Lämmönjohtavuus: 0,022 W/mK

HUOM! Tarkasta päivän hinta verkkokaupastamme, tuotteiden hinnat hieman vaihtelee, mikä ei näy Toripalvelussa.