KAUPPA
Kuntokauppa.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (26)

Kohmankaari 3
33310 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
https://www.kuntokauppa.fi/?tr

FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä
1 799 €

FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 syyskuuta 08:22
Kunto: -
Tuumakoko: -
Lisätiedot
FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä (520 Wh akku) nyt hintaan 1799 euroa

Tilaa tästä:
https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-ranger-200-sahkomaastopyora?tr

FitNord Ranger 200 on rouhean tyylikäs sähkömaastopyörä vauhdikkaaseen menoon niin asvaltilla kuin metsäpoluilla. Maastopyörän rento ajoasento ja leveät 27,5 tuumaiset renkaat sopivat täydellisesti myös kaupunkipyöräilyyn. Ranger 200 on helposti varusteltavissa täysiveriseksi työmatkapyöräksi muun muassa lokasuojilla ja tavaratelineellä. Jopa 110 km kantama, voimakas sähkömoottori, levyjarrut ja lukittava joustokeula tekevät Ranger 200 -sähköpyörästä erinomaisen valinnan monikäyttöistä ja kohtuuhintaista sähköpyörää etsivälle.

- Suomessa suunniteltu pohjoismaalaisiin olosuhteisiin
- Takamoottori
- 520 Wh akku / 110 km
- Mekaaniset levyjarrut
- Lukittava joustokeula
- 8 vaihdetta

FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä on varustettu Samsung- kennoja käyttävällä suurikapasiteettisella 520 Wh akulla, jonka kantama on maastosta ja avustustasosta riippuen jopa 110 km yhdellä latauksella. Tehokas akku takaa huolettomuutta pidemmillekin lenkeille, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä esimerkiksi työmatkoja varten. Lataamista varten akku on helposti avaimella irrotettavissa.

Voimakas TechDrive-takamoottori tekee mäkien nousemisesta ja vastatuuleen polkemisesta helppoa. Avustuksen voimakkuutta voidaan säätää 5 eri avustustason avulla. Matalalla avustustasolla käytetään enemmän jalkojen voimaa, korkeimmilla tasoilla sähkömoottori avustaa voimakkaasti. Avustustasot valitaan selkeältä TechDrive-näytöltä, joka kertoo myös mm. vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason.

Suntour XCM HLO T100 -joustokeula nielee tehokkaasti tärinät ja iskut epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustokeula on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten, jolloin jousitusta ei tarvita. Ajomukavuutta lisäävät 2.2 tuumaa leveillä Maxxis-renkaat, jotka tarjoavat pitoa maastossa, mutta rullaavat erinomaisesti myös asvaltilla. Tehokkaat Tektro-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti.

FitNord Ranger 200 -sähkömaastopyörässä on 8 vaihdetta, joista löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. MotionShift-vaihdevalitsin ja Shimano Altus -takavaihtaja ovat varmatoiminen ja nopeasti vaihtava yhdistelmä. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä.

FitNord Ranger 200 -sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset polkupyörän etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 200 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet (22-24-26)runkolukkoa varten.

FitNord Ranger 200 on saatavilla kolmessa eri runko- ja rengaskoossa; 45 cm ja 48 cm rungot 27,5 tuumaisilla renkailla sekä 54 cm runko 29 tuumaisilla renkailla.

Tilaa tästä:
https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-ranger-200-sahkomaastopyora?tr

Tuote saatavilla myös myymälöistämme:

KUNTOKAUPPA TAMPERE
Arkisin klo 10-18
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin suljettu
Osoite: Kohmankaari 3, 33310 Tampere

KUNTOKAUPPA TAMMISTO
Arkisin klo 10-20
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin klo 11-18
Osoite: Sähkötie 1, 01510 Vantaa