Keränen Merja
Torin käyttäjä maaliskuusta 2017
Lappi
Pello, Turtola
Salkontie 3 | Kartta
Hyvä omakotitalo Tornionlaaksossa
58 000 €

Hyvä omakotitalo Tornionlaaksossa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 maaliskuuta 11:46
Pinta-ala: 85 m² Huoneita: 4
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1956
Maakunta: Lappi Alue: Turtola
Kunta: Pello Osoite: Salkontie 3
Lisätiedot
Tornionlaaksossa aivan Ruotsin rajan tuntumassa myydään omakotitalo isolla tontilla. Ihana paikka.

Turtolassa sijaitseva omakotitalo on rakennettu 1956 ja talo jatkettu koko talon korkeudelta 1987.
Puurakenteinen, harja/peltikate. Kerrosala n. 93 m2. Alakerta oh, mh, keittiö, wc, pesuhuone ja sauna. Yläkerta 2 mh joissa kylmät ullakkosäilytyskomerot, parveke itään. Kellari. Kuisti.
Taloa on vuosien varrella remontoitu mm. peltikate on hiekkapuhallettu ja maalattu 2007. Yläkerran ikkunat on uusittu sekä eteisen lämpöovi. WC:n osalta vesiputket ja lattia- ja seinämateriaalit uusittu 2015.
Talo sijaitsee isolla 16500 m2:n tontilla(pääosin peltomaata), jossa kaksi rakennuspaikkaa, joista toisella on rakennettu. Molempien rakennuspaikkojen rakennusoikeus on 300 k-m2. Rakennetulta rakennuspaikalta on käytetty 93 k-m2 talo. Tontilla on lisäksi kaksi heikkokuntoista ulkorakennusta, toisessa mm. kesäsauna. Talossa on sähkölämmitys, talo on liitetty vesiosuuskunnan vesiverkostoon.
Piha on hoidettu ja tontilla on tilaa ympärillä viljelyyn ja vaikkapa kotieläinten pitoon. Pihassa myös ihana keinu ja lipputanko.

Lämmitys sähköllä, sekä yläkerrassa lisäksi porinmattikamiina. Alakertaankin mahdollisuus laittaa puuhella/takka tai leivinuuni.

Kohde sijaitsee Pellon kunnan Turtolan kylässä, josta on Pellon keskustaan matkaa n. 17 km. Kaunis Tornionjoki lohestuspaikkoineen lähellä. Svanstein Ski laskettelukeskus Tornionjoen toisella puolen ja talvisin Turtolasta kyläyhdistyksen ylläpitämä jäätie suoraan Tornionjoen ylitse mikäli olosuhteet sallivat.
Kolarin Ylläkselle matkaa n. 130 km ja Kittilän Leville n. 165 km.

58000€

Myyjät pitävät itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjous.

Huom, yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä Torin linkin kautta koska työpäivän aikaan en voi vastata puheluihin. Klo 18 jälkeen voi myös soittaa.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin