KAUPPA
Arctic Dreams House

Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Rovakatu 25 C as. 24
96100 Rovaniemi
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://arcticdreamshouse.com/

1 200 €/vko

Idyllinen Hommala

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 10 elokuuta 09:41
Kunto: Erinomainen
Osoite: Hommalantie 11 b Nukkumapaikkoja: 10
Pinta-ala: 120 m²
Lisätiedot
Koe arktinen elämäntyyli omassa rauhassa ilman naapureita.

Vain 18 km Ranuan keskustasta, Simojoen rannalta, löytyy salainen suojapaikka rauhaa hakeville perheille. Heti kun saavut alueelle, pääset nauttimaan rauhoittavasta hiljaisuudesta. Rakennukset sijaitsevat rauhallisella peltoalueella Simojoen rannalla. Noin kahden kilometrin päästä löydät virallisen moottorikelkkareitin, josta voit ajaa moottorikelkalla satoja kilometrejä. Voit tuoda omat kelkat tai vuokrata meiltä. Lähettyviltä löydät myös Ranuan kuuluisat hillasuot.

Päärakennus on kaksikerroksinen puinen omakotitalo vuodelta 2010, joka sijaitsee aurinkoisella avoimella peltoalueella. Pihapiirissä myös kesäkeittiö, autotalli sekä ihastuttava sauna joen rannalla. Talossa on iso oleskelu-ruokailutila sekä keittiö, makuuhuoneet, kylpyhuone ja sauna. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy vuoteet viidelle hengelle ja toisessa kerroksessa on vuodetilaa kahdeksalle hengelle sekä lastensänky. Huoneet ovat tilavia ja valoisia.

Arctic Dreams House Hommalassa värit ja valoisuus luovat harmonian ympäröivän luonnon ja rauhan nauttimiseen parhaimmillaan niin revontulien alla kuin myös keskiyön auringossa.

Halutessasi voit myös vuokrata käyttöösi välineet monipuolisille aktiviteeteille: SUP-laudat, moottorikelkat, polkupyörät, vene, lumikengät, mönkijä, läskipyörät yms., jotka takaavat unohtumattoman kokemuksen. Ota rohkeasti yhteyttä tarpeistasi etukäteen!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla