Posion yhteismetsä Yritys
Torin käyttäjä syyskuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Lappi
Posio, Posio Keskus | Kartta
Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä
  • Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä
  • Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä
  • Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä
  • Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä
  • Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä
  • Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä
  • Kartta

Iso rantatontti Posion Vierusjärvellä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 syyskuuta 16:57
Lisätiedot
Posion yhteismetsä myy tarjousten perusteella määräalan kiinteistöltä Hakola (614-405-67-8) oheisen karttaliitteen mukaisesti palstan 0 Posion Jumiskon kylästä kalaisan Vierusjärven rannalta.

Kohteen tiedot;

Pinta-ala yhteensä noin 9,2 hehtaaria, josta metsämaata 7,8 ha, kitumaata 0 ha ja joutomaata 1,4 ha (tästä vesialuetta noin 0,8 ha).

Kohde soveltuu erinomaisesti loma-asunnon rakentamiseen ja samalla ns. "puuhapalstaksi". Rakentamismahdollisuus on varmistettava Posion kunnan rakennusvalvonnasta.
Palsta on lounaan suuntaan avautuva komea rantatörmä, jossa rantametsä on noin 100 metrin leveydeltä vanhaa männikköä ja kohteelta avautuu komea maisema Vierusjärvelle. Rantametsästä on helppoa kerätä kotitarvepuuta mahdollisesti rakennettavalle loma-asunnolle. Perille ei ole rakennettua tietä -läheiselle Isokyläntielle matkaa kohteelta on noin 400-500 metriä. Vierusjärvi on kalastoltaan hyvä ja kalastoon kuuluu mm. muikkua ja taimenta.

Metsämaalla on 3,7 hehtaaria uudistuskypsää metsää (rantametsä), 0,9 hehtaaria ylispuustoista taimikkoa ja 3,2 hehtaaria varttunutta mäntytaimikkoa. Kokonaispuusto noin 500 m³, josta tukkipuuta noin 170 m³, kuitupuuta noin 260 m³ ja muuta runkopuuta noin 80 m³. Keskipuusto metsämaalla on noin 66 m³/ha.

Kohde on vuokrattu tällä hetkellä metsästysseura Itäperän erä ry:lle ja määräaikainen vuokrasopimus on voimassa 28.2.2020 saakka.

Tarjoukset pyydetään jättämään kirjallisesti 22.10.2018 klo 16.00 mennessä joko sähköpostiin osoitteella markus.laatikainen@posionyhteismetsa.fi tai kirjeellä osoitteeseen Posion yhteismetsä, Posiontie 44, 97900 Posio. Sähköpostin otsikoksi tai kirjeeseen merkintä Ostotarjous, Hakola.

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Lisätietoja;
Markus Laatikainen, puh. 040 1792110 tai sähköpostilla markus.laatikainen@posionyhteismetsa.fi