Juki MO114D Saumuri
  • Juki MO114D Saumuri
  • Juki MO114D Saumuri
  • Juki MO114D Saumuri
  • Kartta
845 €

Juki MO114D Saumuri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 joulukuuta 08:49
Lisätiedot
NYT KAMPANJAKOODILLA 200€ ALENNUS!

Koodilla: juki200 ja maksutapa paytrail

ILMAINEN TOIMITUS!

Juki MO-114D on erittäin varmatoiminen, laadukas ja todella helppokäyttöinen saumuri. Tämä markkinoiden suosituin saumuri on ehdottomasti varma valinta kotikäyttöön!

Juki saumurilla viimeistelet ompelutyösi virheettömästi, helposti ja mikä parasta: differentiaalisyötön ansiosta jälki on ammattimaista! Juki MO-114D ompelee kaikki yleisimmät saumurin tikkityypit, virheettömästi ja varmasti. Jukin korkea laatu kestää kovempaakin kulutusta ja täyttää vaativimmankin ompelijan vaatimukset takuuvarmasti.

Kuluttajien suosikkiominaisuuksia:

Helppotoimiset liukuvat langankiristimet
Säädettävä differentiaalisyöttö
Ylhäältä leikkaava terä
Säädettävä alaterä
Tikinputeeden säätö (portaaton)
Rullapäärmäys vipu
Helpotettu sieppareiden langoitus
-alasiepparin langoitus avustin


Tarkemmat tuoteominaisuudet:

Säädettävät langankireydet

Juki MO-114D-saumurin langankireyksien hallinta on helppoa, sillä näet kaikkien lankojen säädöt yhdellä silmäyksellä ja niiden muuttaminen on helppoa liukusäätimiä siirtämällä aina kuhunkin valittuun ompeleeseen sopivaksi. Juki saumurilla saat aina täydellisen ompeleen kaikkiin materiaaleihin. Erittäin paksujen kuin myös ohuiden kankaiden ja neulosten saumaus sekä huolittelu sujuvat aloittelijaltakin helposti.

Ylhäältä leikkaava terä

Saumurissa on ylhäältäpäin pystyasennossa leikkaava terä, aivan kuten teollisuussaumureissakin. Leikkausvoima on suuri ja terä leikkaa saumatessa yhtä tarkasti paksuja tai monikerroksisia kuin ohuen ohuita materiaaleja. Juki MO-114D saumuri on pienestä koostaan huolimatta erittäin tehokas, monipuolinen ja lujarakenteinen. Juki MO-114D on todellinen huippusaumuri omassa kokoluokassaan ja hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti markkinoiden paras kotisaumuri.

Differentiaalisyöttö

Saumurin portaattomasti säädettävä differentiaalisyöttö takaa kuhunkin materiaaliin sopivan syötön. Se estää runsaa