heidi31373
Torin käyttäjä syyskuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Lappi
Sodankylä, Sodankylä Keskus
-

Kelomökki Lapista omalla rannalla

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 13 elokuuta 23:58
Kunto: Erinomainen
Osoite: - Nukkumapaikkoja: 8
Pinta-ala: 25 m²
Lisätiedot
Tervetuloa Mökkeilemään viihtyisään kelomökkiin oman yksityisrannan omaavalle paikalle! Upeat kalavedet ja metsän antimet odottavat kävijää!

Makuupaikkoja yhteensä 8. Parin hehtaarin omalla tontilla on oma rauha. Tie perille. Veneen käyttömahdollisuus, (tuothan omat pelastusliivit). Sijaitsee n. 60km Sodankylästä pohjoiseen. Upeat kalastus-,metsästys-,marjastus-, retkeily-,sienestysmaastot lähellä. Vuotso 30km, Saariselkä 70km, Ivalo 100km, Luosto 100km, Levi 160km.

Kelomökkimme tunnelmallisuus on kovasti kehuttu. Päämökissä tupa,keittiö, varaava takka, parvi. Keittiössä puuliesi uunilla. Kaasujääkaappi. Tuvassa TV ja kännyköille on latausmahdollisuus. Nukkumatilaa päämökissä kuudelle. Parvella 120*380cm neljälle paikat, alhaalla tuvassa levitettävä sohva kahdelle 120*200cm. Neljä makuupussia ja peittoja, tyynyjä. Mökistä löytyy lukemista sekä lapsille että aikuisille, myös pihapelejä yhteisiin puuhiin. Isolla katetulla terassilla kaasugrilli ja iso pöytäryhmä.

Rannan tuntumassa saunamökki,jossa puilla lämpiävä sauna,terassi, 2 lisäpaikkaa yöpymiseen levitettävässä puusohvassa. Saunasta suora yhteys laiturille,jossa uimaportaat pulahteluun. Lisäksi tarjoamme käyttöön lepotuolit laiturin päätyyn. Rakennuksessa myös kem.wc.

Pihalta löytyy erikseen kesäkeittiö, jossa voi kokata hiilillä tai puilla.Rannassa nuotiopaikka.

Vieraille tarjoamme kahvit,teet,perusmausteet yms. Tontilla on oma lähde,josta saa juomaveden ilmaiseksi. Tulopäivänä puut on kannettu valmiiksi, saunavedet odottaa padassa lämmittäjää ja juomavedet haettu keittiöön. Tervetuloa viihtymään!

Toukokuu 360/vko, kesä-heinäkuu 380/viikko (juhannus pe-su 400), elokuu 360/vko, syyskuu-lokakuu 490/vko. Vajaat viikot/ yhden yön yöpymiset hinnoitellaan erikseen. Lemmikkien kanssa majoittuville lisätään automaattisesti siivousmaksu. Viikko on 7 päivää, sisältäen tulo- ja lähtöpäivän. Tulo- ja lähtöajoissa ja -päivissä joustetaan.

Kysy lisää ja varaa oma viikkosi!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla