laura lohiniva
Torin käyttäjä maaliskuusta 2017
Lappi
Tornio, Miukki-Palosaari-Luotomäki
Torpinkatu 5
305 000 €

Kohta keski-ikäinen, isokokoinen liiketila

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 marraskuuta 21:13
Pinta-ala: 1500 m² Huoneita: -
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: 1978
Maakunta: Lappi Alue: Miukki-Palosaari-Luotomäki
Kunta: Tornio Osoite: Torpinkatu 5
Lisätiedot
Hei! Olen vm 78/88 eli kohta keski-iässä oleva hyvinvoiva liiketila. Etsin tositarkoituksella uutta omistajaa. Olen tila joka mukautuu moneen makuun ja neliöitä minulle on siunaantunut vuosien varrella jo 1500,enempikin saattas saaha jos tahtois.
Korkeutta löytyy enempi ja vähempi, riippuen missä hallissa katselet kohti korkeuksia.
Koska ikää alkaa pikkuhiljaa karttua alkaa se jo vähän naamassa näkyä mutta ei onneksi mitään suurempaa. Pieniä meikkauksia onkin jo tehty mutta kauneusleikkauksille ei vielä suuremmalta osin ole ollu tarvetta. Näkö minulla on kuin nuorella neitillä kun kaikki valaisimet on vaihdettu joka hallissa uusiin. Se on mielikuvitus vain rajana kun minua alkaa työstämään mieleisekseen. Olenkin ollut jo kirjapainona, rengasvarastona, ajoneuvojen säilytystilana ja tällä hetkellä olen kokonaan kirpputorina. Minun tilat voi pilkkoa aika helposti jos haluaa vaikka vuokrailla minua eteenpäin. Minulta löytyy keittiö, 5 vessaa, sauna-ja pukuhuonetilat( suoraan 70-luvulta) ja varastoja, komeroita ja kaikenlaisia kömmänöitä vaikka muille jakaa niin ja löytyy multa johtajalle oma konttoorikin oikein isolla kassaholvillakin. Kaukolämmöllä mie pysyn lämpimänä vaikka sanovatkin että läheisyys se lämmittää.
Tontti mulla on tässä Torpissa ihan oma ja eipä tuota olis voinu paljon parempaa paikkaa aikanaan korteerille varata. Jos sie kiinnostuit tule toki kattomaan minua likempää ja kysele toki lisää
kirpputorikelopuu@gmail.com
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja