Kangas Pentti
Torin käyttäjä toukokuusta 2015
Lappi
Kolari, Äkäslompolo
Tiurajärventie 7 | Kartta
Ylläs viikko 13
  • Ylläs viikko 13
  • Ylläs viikko 13
  • Ylläs viikko 13
  • Ylläs viikko 13
  • Ylläs viikko 13
  • Ylläs viikko 13
  • Kartta
10 000 €

Ylläs viikko 13

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 lokakuuta 16:54
Huoneita: 2 Pinta-ala: 35 m²
Lisätiedot
Harvoin tarjolle tuleva lomaosake Ylläs Äkäslompolo kylästä, ehkä halutuimmalta paikalta, parasta hiihtoaikaa, viikko 13. Tästä osakkeesta avautuu upea postikorttimainen panoraama näkymä Äkäslompolo järven yli Yllästunturiin, Kellostapuliin ja Kesänkitunturiin. Voit siis aloittaa päiväsi tällä upealla näkymällä. Sijainti on hiihtäjille mitä mainioin, sillä pääset muutamalla työnnöllä loma-asunnostasi hyvinhoidettuille laduille, joita riittää hiihdettäviksi. Viikko 13 on parasta aikaa hiihtämiseen, lasketteluun, pilkkimiseen, lumikenkäilyyn tai melkein mihin vain mitä lomallasi haluatkaan tehdä. Kevätaurinko paistaa jo mukavan korkealta, eli aurinkolaseille on varmasti käyttöä. Kävelymatkan päästä loma-asunnostasi löydät legendaarisen Humina ravintolan ja sen suositun lappilaisen ala carte listan ruokaelämyksiin ja klassikko Humina Pub monotanssit ja karaoken. Jounin Kauppa ja muut palvelut ovat myös kävelymatkan päässä. Kirkkaalla tähtitaivaalla voi revontulitaivas sattua kohdallesi ja tästä loma-asunnosta se näkyy erityisen upeasti yllä järven ja tunturien.

Loma-asuntosi on kooltaan 35 m2 + parvi 10 m2 ja se on pohjaltaan toimiva. Vuodepaikkoia parisänky alhaalla ja 2 vuodetta parvella. Asunnossa on tupa, keittiö, sauna, pesuhuone, wc, parvi, terassi ja varasto. Se on hiljan täydellisesti saneerattu ja varusteltu vastaamaan nykyaikaista tasokasta lomailua. Täältä löydät tunnelmallisen takan, takkapuut, kuivauskaapin, pesukoneet ja täysin varustellun keittiön. Vuosittaisella yhtiövastikkeella katetaan asunnon juoksevat kulut, takkapuut, siivoukset, liinavaatteet yms. jotta sinä voit lomailla helposti ja huolettomasti. Asunnon vastike vuodessa on 230 eur ja asunnon saneerauksesta rahoitusvastiketta 100 eur vuosi seuraavat 10-vuotta. Kiint Oy Siepakka tarjoaa tasokkaat lomat myös tulevina talvina.

Oletko ollut Holiday Club esittely tai tutustumisloma Saimaa Caribia Katinkulta Tampere. Tästä huomattavasti edullisempi osake. Opastamme liittämisen RCI lomasysteemiin.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin