KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

Kuukkeli Apartments Urupää
  • Kuukkeli Apartments Urupää
  • Kuukkeli Apartments Urupää
  • Kuukkeli Apartments Urupää
  • Kuukkeli Apartments Urupää
  • Kuukkeli Apartments Urupää
  • Kuukkeli Apartments Urupää
-

Kuukkeli Apartments Urupää

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 4 elokuuta 21:21
Kunto: Erinomainen
Osoite: - Vuodepaikkoja: 4
Pinta-ala: 40 m²
Lisätiedot
Saat nyt 10% alennuksen KESÄMAJOITUKSESTA varaamalla majoitusta nettisivujemme kautta: www.majoituskuukkeli.fi ja käyttämällä varauksessa alennuskoodia: Kuukkeli23. Etu on voimassa uusille varauksille ajalla 06.06.2023 - 31.08.2023. Varaus on tehtävä 30.6.3023 mennessä.

Mukava ja viihtyisä yhden makuuhuoneen huoneisto, joka sijaitsee Kaunispään alarinteellä, Kelolammen vieressä ja lähellä Saariselän ydinkeskustaa.

Urupää sopii hyvin lomahuoneistoksi 1-4 hengelle, yksi makuuhuone kahdella sängyllä ja lisävuoteet oleskelutilan sohvasta. Hyvin varustellussa huoneistossa on myös takka sekä oma sauna ja kylpyhuone/wc. Kesäaikaan terassilla voi vaikka grillata ja nauttia taianomaisesta lappilaisesta yöttömän yöstä.

Urupää sijaitsee lähellä kaikkia Saariselän alueen palveluita ja Kauppakeskus Kuukkelia, joka on avoinna ympäri vuoden joka päivä klo 9-21. Kauppakeskuksesta löytyy saman katon alta lähes kaikki, mitä lomalla ja arjessa tarvitset. Lisähintaan aamiainen tai aamiaispussi, Kesäaikaan lisähintaan liinavaatteet ja lähtösiivous. Majoittuville sähköpyörän vuokraus tarjoushintaan.

Kauppakeskuksessa palvelevat K-Market Kuukkeli, Ravintola Kuukkeli, Majoitus Kuukkelin vastaanotto ja avainpalvelu, Maastopyörä- ja välinevuokraamo Booking Office Kuukkeli, Saariselän Alko, Posti ja Matkahuollon pakettivälitys.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla