Kari
Lappi
Rovaniemi, Rovaniemi Keskus
8 €

Maalivahdin maskin hikinauhoja

Myydään. Ilmoittaja: Kari. Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 00:13.
Maalivahdin maskin hikinauhoja
  • Maalivahdin maskin hikinauhoja
  • Maalivahdin maskin hikinauhoja
  • Maalivahdin maskin hikinauhoja
  • Maalivahdin maskin hikinauhoja
  • Kartta
Osasto: Jääkiekko ja luistelu
Sijainti: Lappi - Rovaniemi, Rovaniemi Keskus
Hinta: 8 €
Myytävänä uusia jääkiekkomaalivahdin maskin huippuimukykyisiä hikinauhoja. Ei enää hikeä silmiin: moninkertainen imukyky normaaliin hikinauhaan verrattuna. Kiinnitys maskiin on tukeva, sillä nauhojen taakse on ommeltu tarranauhan pehmeämpää eli lenkkipuolta.

Kotimainen tuote, saatavilla ainoastaan tätä kautta. Käytössä junioreista, harrastepelaajista ja useista Suomi-sarjan vahdeista aina naisten MM-tasolle saakka.

Hikinauhat ovat ulkomitoiltaan n. 21 cm x 5 cm. Paksuus vaihtelee mallin mukaan.

Kokovaihtoehdot (paksuudet mitattu tarranauha [2 mm] mukaan lukien):
Paksu (21 mm)
Medium (16 mm)
Ohut (11 mm)

Kaikki hikinauhat pehmenevät miellyttäviksi ja tiivistyvät n. 3 mm ilmoitetuista paksuuksista käyttöönoton ja pesun myötä.

Valitse sopivin paksuus maskisi istuvuutta ajatellen. Imukyvyn suhteen erot eivät ole merkittäviä, sillä nauhat on suunniteltu siten, että ohuinkin vaihtoehto kattaa noin 85 % paksuimman imukyvystä.

Ohuet hikinauhat ovat hyvä valinta, mikäli maskisi istuu otsallesi niin tiiviisti, että ilman hikoilun olemassaoloa voisit kuvitella pärjääväsi lähes ilman hikinauhan tuomaa "lisätäytettä". Usein sopivimpia myös ammattitason maalivahdeille, joilla hyvin istuvat custom-maskit.

Paksummilla hikinauhoilla saatat saada paremman istuvuuden esim. mikäli maskisi tuntuu jonkin verran liian isolta, kaipaat lisävaimennusta iskuihin tai haluat kasvosi kauemmaksi maskin ristikosta. Paksujen ja medium-nauhojen otsaa myötäilevä pehmuste sulkee tehokkaasti hikipisaroiden reitit, vaikka maskisi istuvuus otsalla olisi väljempikin.

Käsinpesu tai konepesu 40 °C. Ei rumpukuivausta. Tiheäverkkoisen pesupussin käyttö pestessä suositeltavaa nukkaantumisen ehkäisemiseksi.

Hinta: 8 e / hikinauha

+ toimituskulut 2 e (1-3 kpl), 2,50 e (4-6 kpl) ja 4 e (7-12 kpl)

Maksutapana tilisiirto. HUOM! Mikäli yhteydenottoosi ei vastausta kuulu, tarkistathan myös roskapostisi.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen