Samuel
Torin käyttäjä joulukuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (426)
Lappi
Rovaniemi, Korkalovaara
Magisso Keittiöliinateline RST
  • Magisso Keittiöliinateline RST
  • Magisso Keittiöliinateline RST
35 €

Magisso Keittiöliinateline RST

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 heinäkuuta 21:35
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Magisso Keittiöliinateline RST. Käyttämätön. Ovh.49,90e.

"Keittiöliinateline kiinnittyy altaaseen kahdella vastakappalemagneetilla. Vastakappaleessa on 3M-tarrakiinnitys, jotta vastakappale ei tipahda, kun teline poistetaan altaan puhdistamisen ajaksi. Käyttöönotto on helppoa, eikä jätä altaan pintoihin minkäänlaisia jälkiä. Altaan puhtaanapito on vaivatonta, sillä keittiöliinateline on irrotettavissa käden käänteessä.

Suositellaan käytettäväksi teräsaltaissa, sillä joidenkin komposiittialtaiden seinämävahvuus on liian paksu kiinnipitävälle magneetille.

Mustassa muovisessa telineessä on ominaisuutena uutuutena pieni alkujäykkyys joka poistuu pyörittelemällä telinettä akselinsa ympäri hetken aikaa.

Vinkki Magisso keittiöliinatelineen asentamiseen: Altaan ulkopuolelle tulevassa vastamagneetissa on tarra. Ennenkuin liimaat magneetin paikoilleen kokeile Magisson käyttöä altaan eri paikoissa jotta löydät sinulle parhaan sijainnin käyttää kätevää Magisso keittiöliinatelinettä.

Huomaa magneetin kiinnittämisessä, että sen on tultava juuri samansuuntaisesti kuin keittiöliinatelineen vastakappalekin. Muutoin magneetti vetää keittiöliinatelineen vinoon."

Yhteydenotot mieluiten tori.fi viestillä tai tekstiviestillä.

Lähettäminen onnistuu, kunhan ostaja maksaa postikulut: 6e Postin S-koon paketilla.

Katso myös muut myymäni tuotteet. Sieltä löytyy myös muita keittiötarvikkeita.

koti kodit keittiö keittiöt keittiöliinatelineet keittiöliina keittiöliinat keittiöliinatelineet liinateline liinatelineet liina liinat teline telineet
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla