Ile
Torin käyttäjä marraskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Lappi
Kemi, Torvinen-Vainio | Kartta
Nuorisomaajoukkue pelipaita Joonas Kolkka aito
  • Nuorisomaajoukkue pelipaita Joonas Kolkka aito
  • Nuorisomaajoukkue pelipaita Joonas Kolkka aito
  • Kartta

Nuorisomaajoukkue pelipaita Joonas Kolkka aito

Paidat, koko: 40 (M), miesten

Myydään harvinaislaatuinen Joonas Kolkan nuorisomaajoukkue pelipaita!
Kolkka on Lahden Reippaan kasvatti. Nuorena poikana hän voitti SM-taitokilpailun neljänä vuonna.[1] Hän pelasi ensi kerran Reippaan edustusjoukkueessa Veikkausliigassa 16-vuotiaana vuonna 1991. Vuonna 1994 Kolkka siirtyi Myllykosken Palloon, jonka riviessä hän pelasi kaksi kautta ja saavutti yhden Suomen Cupin voiton.

Vuonna 1995 Kolkka siirtyi Hollantiin Willem II:n joukkueeseen. Willemistä hän siirtyi kolmen kauden jälkeen Hollannin suurseuraan PSV Eindhoveniin. Kolkka voitti PSV:n riveissä kaksi Hollannin mestaruutta. Pelattuaan kolme kautta PSV:ssä hän edusti seuraavat kaksi kautta kreikkalaista Panathinaikosia. Tämän jälkeen Kolkka edusti yhden kauden saksalaista Borussia Mönchengladbachia ja yhden kauden englantilaista Crystal Palacea. Vuonna 2005 Kolkka palasi Hollantiin ADO Den Haagin joukkueeseen ja pelasi seuran riveissä hyvän kauden. Kesällä 2006 hän teki sopimuksen Hollannin suurseuroihin lukeutuvan Feyenoordin kanssa. Feyenoordissa Kolkka pelasi yhden kauden, minkä jälkeen hän siirtyi saman maan NAC Bredaan, jonka kanssa teki kahden vuoden sopimuksen [2]. Syksyllä 2011 hän siirtyi Hollannin liigasta pudonneeseen Willem II:een.
Ensimmäisen A-maaottelunsa Kolkka pelasi 26. lokakuuta 1994 Viroa vastaan. Hän teki samassa ottelussa myös ensimmäisen A-maaottelumaalinsa. Kolkka edusti Suomea sekä neljissä EM-kisojen että MM-kisojen karsinnoissa. Hän oli pitkään yksi Suomen avainpelaajista hyökkäyspäässä. Tarjouksia otetaan vastaan.

Huom nouto onnistuu myös Espoosta 1,5 viikon päästä.
Katso ilmoittajan toimitustavat